sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Varaston muuttomyynti

Edit. Osan langoista hintoja alennettu!

Kuten ehkä otsikosta osa jo keksi, muutamme muutaman viikon päästä :) Muuton alla on hyvä läpikäydä omistamiaan tavaroita ja hankkiutua eroon itselle turhista. Vaatteita on jo rahdattu kierrätykseen ja seuraavaksi lähtee hiukan keventymään lankavarasto.

Kaikki langat ovat asustaneet lemmikittömässä ja savuttomassa kodissa. Hintoihin lisätään postikulut, mutta pk-seudulla mahdollista myös tapaaminen esim. Hkin/Espoon neuletapaamisessa tai muuten Hkin keskustassa.

Ostohalut voi ilmoittaa kommentteihin!


Novita: Bambu
(68 % bambu, 32 % puuvilla, kerä 50 g / 135 m), väri vaalea vihreä (381)
Yhteensä 2*50 g + vajaita 165 g = 265 g. Osa vajaista on purkulankaa, mutta täysin siistiä. Langat eivät ole samaa värjäyserää.
Hinta 5 e Myyty


A.Z.-Garne: Virkkauslanka
(100 % merseroitu puuvilla, kerä 50 g / 250 m), väri valkoinen (001)
Yhteensä 8*50 g = 400 g. Lanka on ostettu Lidlistä, paketissa on mukana 1,5 mm virkkuukoukku sekä pöytäliinaohjeita.
Hinta 3 e 4 e Myyty

OÜ Rewool hahtuva (100 % villa), väri liukuvärjätty vihreä-harmaa-siniharmaa
Yhteensä 125 g + 130 g = 255 g.
Hinta 7,0 e Myyty

OÜ Aade Lõng hahtuva (100 % villa), väri liukuvärjätty pinkki-t.punainen-v.violetti
Kiekon massa 88 g.
Hinta 2,5 e Myyty

OÜ Rewool hahtuva (100 % villa), väri liukuvärjätty sininen-violetti-viininpun-metsänvihreä
Yhteensä 150 g + 160 g = 310 g.
Hinta 10 e Myyty

Novita: 7 Veljestä (75 % villa, 25 % polyamidi, kerä 150 g / 300 m), väri kanerva (085)
Yhteensä 5*150 g + jämä 36 g = 786 g
Täydet kerät keskenään samaa värjäyserää, jämäkerä eri.
Hinta 13 e Myyty

Marks&Kattens: Clown (45 % puuvilla, 40 % superwash villa, 15 % nylon, kerä 50 g / 190 m), väri sini-vihreäraidallinen (1786)
Yhteensä 50 g + jämä 13 g = 63 g.
Annettu

Garnstudio: Vienna (90 % mohair, 10 % polyesteri, kerä 50 g / 95 m), väri voimakas fuksia (28), kuvassa näyttää turhan hailakalta
Yhteensä 2*50 g = 100 g.
Annettu

Ornaghi filati: Krystal (45 % akryyli, 35 % mohair, 20 % villa, kerä 50 g / 160 m), väri keskiruskea (410)
Yhteensä 3*50 g = 150 g.
Hinta 3,50 e 5 e Myyty

perjantai 22. toukokuuta 2009

Arvontavoitto!

Maanantaina selvisi, että onni suosi Maijun järjestämässä blogiarvonnassa. Hauskaa! Postimiestäkään ei tällä kertaa tarvittu, vaan tapasimme kadulla, joka meidät enää pienen hetken erottaa :)



Kiivettyäni ylös (okei, oikeasti menin hissillä) kotiin tutkin saamani pussukan sisältöä. Mukaan oli mahtunut kaunis lummekortti, josta tuli mökki mieleen, parhaita vaahtokarkkeja, mitä oon hetkeen syönyt, kaunis tiskirätti sekä aivan upean väristä Rowanin puuvillaa. Tiskirättejä en ole toistaiseksi itse tehnytkään, mutta nytpä pääsen testaamaan, miten ne toimivat. Monilta olen kyllä kuullut/lukenut ylistäviä puheita, ehkä kohta itsekin neulon näitä.. Langan väri sopii mulle kuin nenä päähän, hyvin oli ylläri kasattu! :)

lauantai 2. toukokuuta 2009

Tallinnan tuliaisia

Vappuaattona piipahdimme lahjakortin turvin Tallinnassa. Sää oli mitä mainioin, joskin tuulinen. Matkustimme Vikingin Xprs:illä ja laivamatka oli tylsähkö, onneksi matkassa mukana oli sukankudin ja löysimme mukavat sohvat, joista ihmetellä muita matkustajia :)

Perillä suuntasimme ensimmäisenä tietenkin lankakauppaan. Liann Lõngadissa olin käynyt aiemminkin ja valikoima miellytti tälläkin kertaa. Matkaan tarttui tällainen läjä lankaa:



Muutama kerä kivanväristä ja halpaa ohutta sukkalankaa, Alvitan Panda Print. Sukat minulle tai jollekin muulle pienehköillä jaloilla varustetulle:



Ja sukat jollekin isompi jalkaiselle:



Kilometrikaupalla ostin myös pitsilankaa. Titan woolia sain delendalta s#nyssä ja juuri viikolla neuloin tuosta vyyhdistä koneella pitsishaalin. Lanka tuntui mukavalta ja todellakin riittoisalta, joten nappasin sitäkin hiukan mukaani. Tästä tulee pitsihuivi ehkä äitille, ainakin väri olisi täydellinen:



Näistä vyyhdeistä puolestaan voisi syntyä Kristelin Springtime Swirl:



Poikaystävä pongasi Titan Woolin perusmerinolangassa Philadelphia Flyersin värit ja niitä poimittiin mukaan jonkinlaista raitahuivia varten. Tämän huivin luultavasti tulette näkemään syksyllä, mikäli pääsen jatkamaan työväenopiston kursseille koneneulontaa.



Lankakaupan jälkeen pyörähdettiin hetki vanhassa kaupungissa, käytiin syömässä Peppersack-ravintolassa (hyvää lihaa, mikä on minun suustani harvinaisehko kohteliaisuus!), ostettiin kukkakimppu "kukkakadulta", Aino Praaklin Kirikindaid -lehtisiä Apollo-kirjakaupasta sekä tuliaiskarkit Rimistä matkalla satamaan.



Maissa ehdimme olla noin 3,5 h, seuraavalla kerralla täytyy kyllä mennä vähän pidemmälle vierailulle, jotta ehtii ihmetellä vähän enemmän ympärilleen ja etsiä Karnaluksin neuleparatiisin :)