sunnuntai 1. heinäkuuta 2007

Mystery Stole 3

Liityin minäkin mukaan tuohon Mystery Stole 3 -projektiin. Vielä viikolla olin hiukan epäileväinen ajatukselle lähteä neulomaan pitsihuivia tietämättä, miltä lopputulos tulee näyttämään.

Perjantaina ilmestyi ensimmäinen vihje, jonka töiden jälkeen tulostin ja illalla sitten lueskelin. Voitte varmaan arvata, pidinkö alkukaavioista, sillä jo perjantaina tutkin sopivaa lankaa huivia varten. Omista varastoista ei riittävän ohutta (noin 500m/50g) lankaa löytynyt, mutta Wetterhoffin Silvia vaikutti loistavalta vaihtoehdolta. Varsinkin kun tiesin sitä myytävän myös Menitassa. Eilen sitten kipitin lankakauppaan ja ilokseni hyllystä löytyi suoraan ihana värivaihtoehtokin.Samalla ostin myös 3,5 mm:n Addin pyöröt. Sopivankokoiset pyöröt olisivat jo kotoa löytyneet, mutta eihän nyt silkki-villaa voi millä tahansa satunnaisilla Inoxeilla lähteä neulomaan ;)

Reissulla kävin myös Hobboksin alessa, mutta mikään alennuksessa ollut neulekirja ei jotenkin iskenyt, joten sieltä selvisin tyhjin käsin. Alennusmyynti on muuten käynnissä myös nettikaupan puolella.

Kerittyäni ensimmäisen Silvia-vyyhdin kerälle en malttanut olla aloittamatta neulomista. Eilinen ilta kuluikin sitten aika tehokkaasti neuleen parissa ja sain ensimmäisen vihjeen kokonaan tehtyä. Edelleen alku näyttää mielestäni todella lupaavalta.Silvia on lankana minulle uusi tuttavuus, mutta tähän astisen perusteella varsin mukavasti käyttäytyvä lanka. Ohuttahan tuo meinaa olla, mutta alkuun päästyäni ei sekään enää tuntunut niin hankalalta. Muutaman ensimmäisen kerroksen sai neuloa kieli keskellä suuta, sillä ohuena lankana Silvia on myös hyvin kevyttä ja aloitus tuntui pyörivän puikoilla miten päin sattui painovoimaa uhmaten.Seuraava vihje paljastetaan vasta ensi perjantaina, mikä tuntuu nyt ajatellen olevan kovin pitkällä. No, eipähän tarvitse ainakaan miettiä sen suurempia viikonlopputekemisiä..

Kuviin pääsi mukaan täydellisen värinen ja tuoksuinen ruusu, jonka löysimme eilen Forumin roskiksesta. Ilmeisesti joku juhliin matkalla ollut oli epäonnekseen katkaissut lahjaruusun varren ja hylännyt poloisen liukuportaiden luo. Minähän sen siitä nappasin mukaani, leikkasin varren kotiin päästyäni ja laitoin maljakkoon. Toisen epäonni on toisen onni vai mitenkäs se menikään..

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hmmm, niin kaunista tuntuu tuosta huivista tulevan langalla kuin langalla, että pitäisiköhän aloittaa ilman helmiä.... Tosin aloitin äsken ison pyöreän reunaa ja se on pakko tehdä ensin - eikä se valmistu ihan käden käänteessä :)

Vape kirjoitti...

Olen myös ilmoittautunut Mystery stole 3.een. En ole vielä lomakiireistä johtuen ehtinyt aloittaa. Kaikista fufoilu- ja lankahamsterilupauksistani huolimatta ajattelin huomenna lähetä kylille lankaostoksille. Sinun kuvasi innoittamana taidan etsiä Silviaa. Toivottavasti et pidä idean varastamisena.
Vape

hanna_h kirjoitti...

Kauniin värinen mysteeri tulossa :)

emilia kirjoitti...

Tosi nätti väri! Just eilen tarttui mukaan Helmimerestä tuohon väriin sopivia helmiäkin... Oman MS3:n alun tein mustalla Silvialla.

AnneM kirjoitti...

ihanan värinen! Pitäisi minunkin aloitetta tuota, kunhan saa langat värjättyä...

Altocumulus kirjoitti...

Kaunista! Mulla on lankakin vielä kerimättä ja helmet ostamatta, mutta sitten joskus... Kiva nähdä miten se etenee, vaikka osa huvista jää saavuttamatta kun ei neulo ihan sokkona. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Moi! Samoilla linjoilla ollaan - mäkin päädyin lopulta Silviaan, tosin tylsempään mustaan. Tein ekan vihjeen lauantaina (se oli liian nopea!) ja postaan kuvia varmaan myöhemmin tänään.

verano kirjoitti...

Vape: Osta ihmeessä Silviaa :) Se tuntuu tosiaankin olevan just sopiva lanka tähän huiviin.

midori: Mustakin eka vihje valmistui vähän turhan sutjakasti, toki sitä nopeutti myös päätös jättää helmet pois tällä kertaa. No, perjantaina taas seuraava. Edistyvätpähän tässä samalla sitten muutkin neuleet kun joutuu tuota odottelemaan..

Kiitokset kehuista, värivalintaan olen itsekin vallan tyytyväinen.