tiistai 23. lokakuuta 2007

Palkinto toimitettu perille

Eilen ostin arvontapalkinnon puuttuvat osat käväistessäni Tampereella tentissä ja lounaalla. Enkelin eväspussi sattui matkalle sopivasti ja niinpä palkinto näytti tältä kun sen illalla luovutin voittajalle:Lanka on ohutta Pirkka-lankaa, joka mahdollisesti voisi muuntua Kanervan käsissä pitsihuiviksi nyt kun hän on pitsin neulontaa jo testaillut.

Vaikka päivitystahti on ollut heikonlainen (syytän tenttiä), on täällä jotain aiheeseen liittyvääkin tehty. Mutta vielä vähän pitäisi tehdä, että näistä mitään voisi esitellä. Viimeistään viikonloppuna varmaan viimeistelykeiju tulee käymään..Ja kun Tampereella käväisin, niin pitihän Taito Shopissa poiketa. Nappasin mukaan 56 (!) metriä lankaa eli 100g uutuus Pirkkaa. Rieppahan tuosta oli jo pipon ehtinyt tehdä ja kivalta vaikutti. Plussat täältäkin pienelle tekokuituosuudelle.Poikakaveri käväisi Tampereen sijasta Tukholmassa ja minäkin sain tuliaisia, vaikken edes 'tarvinnut mitään erityistä' :)

1 kommentti:

Jonna kirjoitti...

Hei ja kiitos miljoonasti paketista! Tee oli hyvää ja lanka ihanaa, arvaa vaan olenko etsinyt sille täydellistä mallia, se vaatii päästä puikoille pian! Blogaan kuvan heti, kun valoa on enempi.

Kivaa viikkoa!