perjantai 13. kesäkuuta 2008

S#ny-yllätykset

Olin helmi-toukokuussa mukana #neulonta-kanavan salaisessa #neulontaystävässä. Itse lähetin paketteja kohti koita. Paketeista muistin huonosti ottaa kuvia, mutta kerronpa silti, mitä matkaan lähti. Ensimmäiseen pakettiin laitoin Addin puikkonallet, kaksi kerroslaskuria sekä namipussin.

Maaliskuussa matkaan lähti 100 g tummanharmaata Sisu-sukkalankaa pääsiäisnamien kera, huhtikuussa puolestaan Favourite socks -kirja. Viimeisessä toukokuun paketissa oli Muumi-kuoressa pari kerää ruskeaa alpakkalankaa, sukat koin tytölle sekä Muumi-kortti ja -lakuja.



Minua puolestaan lahjoi delenda. Ensimmäisen paketin esittelinkin jo syntymäpäiväpostauksessa. Toinen paketti tuli huhtikuussa sisältäen vyyhdin kauniin siniharmaata Titanwoolin merinohuivilankaa.



Kolmas ja viimeinen paketti tuli aivan toukokuun lopulla. Kauniista Unikko-paketista löytyi kaksi kerää Hjertegarnin Strompegarnia kauniissa fuksian ja violetin sävyissä ja niin ikään kaksi kerää Hjertegarnin Ciao Trunte -sukkalankaa ihastuttavissa sinisen ja vihreän sävyissä. Lisäksi paketissa oli hauska kortti sekä upea delendan itsensä tekemä rannekoru! Rannekorusta pidän myös kovasti ja se pääsikin jo juhlimaan kanssani yo-juhlia viikko sitten.

Iso kiitos vielä delendalle, pakettisi ilahduttivat kovasti! :)

Ei kommentteja: