perjantai 15. elokuuta 2008

Mock Wave Cable Socks



Malli: Mock Wave Cable Socks, Favorite Socks
Lanka: Zitron Trekking XXL, väri violetticolori (078), 56 g (kerä = 100 g / 420 m)
Puikot: 2 mm sukkapuikot
Koko: 38



Malli oli ensimmäinen neulomani Favorite Socks -kirjasta ja kuten jo on nähty, se ei jäänyt ainoaksi. Olen kirjaan ihastunut hetki hetkeltä vain enemmän, toteutettavaa tuntuu aina löytyvän liikaakin sitä selaillessa.

Trekking XXL:ää neuloin näihin sukkiin ensimmäistä kertaa ja jälkikäteen langasta ei ole mitään negatiivista sanottavaa. Värit ovat herkulliset eikä lankaa todellakaan voi syyttää pätkärääkätyksi, vaan kauniisti epätasaiseksi värjätyksi. Neuloessa sukkaan muodostui kevyttä raidoituksen omaista, mutta yksinkertaiseen pintaneuleeseen se sopii mielestäni hyvin. Onneksi pari kerää XXL:ää on vielä varastoissa, sillä sukista tuli kaikin puolin loistavat :)



Nämäkin sukat valmistuivat jo toukokuussa ja ensimmäisen kerran meinasin blogata aiheesta Eino Leinon päivän jälkeen. Tuostakin on nyt jo hetki kulunut, mutta palaillaanpa vielä kyseisen päivän herkkuun eli mansikkakakkuun. Joskus keväällä päätimme, että koska kummallakaan meistä ei ole mitään virallista juhlapäivää parhaaseen mansikka-aikaan, juhlistamme mansikkakakulla sitten Runon ja Suvin päivää ;)



Kakku sopii kuitenkin myös tähän päivään. Tänään nimittäin hyväksyttiin viimeinen tutkinnostani kesken ollut kurssi, joten valmistun kuuden hikisen vuoden päätteeksi parin viikon päästä DIksi :)

4 kommenttia:

kaisa kirjoitti...

Onneksi olkoon, mansikkakakku on ihan ansaittua! Kauniit sukat!

Jonna kirjoitti...

Jos neuloisin sukkia enemmän haluaisin kokeilla tuota Trekkingiä. Vaikuttaa ihanalta.

Onnea valmistumisen johdosta!

Hanna kirjoitti...

Onnea valmistujalle!

Toinen toistaan ihanaisempia sukkia olet viime aikoina saanut valmiiksi. Minustakin Trekkingin värit ovat ihania.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea valmistumisen johdosta! Upean väristä sukkalankaa ja ihanan näköinen kakku.