sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Yhtä juhlaa

Kaksi viikkoa sitten allekirjoittanut kävi päättämässä opiskelu-uransa toistaiseksi ja pokkaamassa rehtorilta todistuksen aherruksesta. Olo on helpottunut, tosin suurin helpotus syntyi jo sinä hetkenä, kun näki opintorekisterissä viimeisenkin kurssin suoritettuna. Tuostahan nyt on likimain pari kuukautta.



Samaisena viikonloppuna kävin opiskelujen aikana haalittujen ystävien kanssa päivittämässä kuulumisia ja hepä päättivät yllättää minut ihastuttavalla sini-valkoisella kukkakimpulla sekä lahjakortilla Villihelmeen. Loistava valinta lahjakortille, sillä loppukuusta on edessä työväenopiston helmikurssi, joka vaatii materiaalia ja varmasti täyttää pään helmityöideoilla :)



Perhe ja työpaikka lahjoivat myös enemmän ja vähemmän kädentaitoihin liittyvillä lahjoilla. Töistä sain kukituksen lisäksi mieltä lämmmittävän henkilökohtaisen lahjan, neulekirjan. Kukkien alla pilkottavat myös pari kerää Kaffe Fassett -linjan Regiaa sekä ammattiin liittyvää kirjallisuutta. Kuvasta uupumaankin jäi vielä kaunis turkoosinsininen Ihanian ihana raitamekko-lasikoru.



Eilisillan nautin neuleystävien parissa suklaakakkua syöden ja hiukan neuloenkin. Ja taas lahjoja! Juuri minun värisiäni lahjoja vieläpä. Kukkakimppu on upea, melko täydellisen värinen ja ajoituskin loistava, sillä opiskelutovereilta saatu on jo melko kuihtunut :)



Maljakon juurella oleva lankavuori on Pirkanmaan kotityön ohutta Pirkka-lankaa kahdessa kauniissa sinisen sävyssä. Ja sitä on paljon! Onneksi neulekonekurssi auttaa hiukan urakkaa ;) 1,1 kilon tuhoamiseksi saan kuitenkin suunnitella useamman neuleen. Ideoita pyörii jo päässä.. Miten olisi v-aukkoinen slipoveri kirjoneuleella etukappaleessa? Tai vaikka violehtikommasta sinisestä shaalikauluksinen neuletakki vyöllä? Tai kietaisuneule kirjoneuleella helmassa? Tai..



Kiitos kaikesta, lahjoista sekä erityisesti tuesta matkan varrella! <3

8 kommenttia:

Pikku- Kettu kirjoitti...

Onneksi olkoon!

kaisa kirjoitti...

Onnittelut saavutuksesta!

Hansu kirjoitti...

Onnea! Opiskelujen päättyminen tuntuu niin hyvältä.

Kate kirjoitti...

Suuren suuret onnittelut!

Suopursu kirjoitti...

Onneksi olkoon! Se on suuri saavutus :)

Jonna kirjoitti...

Onnea, onnea!

Unknown kirjoitti...

Paljon, paljon Onnea!!!!
:)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea valmistuneelle!