tiistai 13. tammikuuta 2009

Shetland Triangle, viimeinkin

Tästä ehti jo tulla ikuisuusprojekti.

Yksinkertainen huivi ja kiireellinen aikataulu. Juhlat olivat tiedossa ja mitä teinkään. Neuloin tietysti liian ison. Kyllä ketutti.

Juhliin pääsi Shetland Floss Shawl ja tämä jäi häpeämään.

Aikani (n. 4 kk..) asiaa sulateltuani ryhdistäydyin, poimin silmukat elämänlangalle, purin reunasta kolme mallikertaa ja neuloin reunakaavion uudelleen. Tässä se nyt on, omituisena ja ryppyisenä, mutta onneksi pingotus teki ihmeitä.Menipä tuossa vielä hetki pingotellessakin. Huivi sopeutui elämään sohvan käsinojalla epämääräisessä valmiiden ja puolivalmiiden neuleiden pinossa. Kesällä kun neuloin reunan uudelleen en todellakaan arvannut, että pingottelisin huivia vasta joulukuussa. No, juhlat, joihin huivia alunperin kiireessä tein, olivat jo tammikuun -08 lopussa, joten mikäs kiire tässä enää oli. Melkein hävettäisi, jos ei naurattais tai jotain..Malli: Shetland Triangle, Wrap Style
Lanka: Pirkanmaan kotityön ohut Pirkkalanka, väri 364, 85 g (kerä = 100 g / 400 m)
Puikot: 3,75 mm pyöröt
Koko: 170 cm * 75 cmKuten varmaan jo arvasittekin, kovin suurta tarvetta tälle huiville ei nyt sitten ollutkaan. Taitaa päätyä lahjalaatikkoon, jospa pääsisi joskus rakastavampaan kotiin. Täällä muut huivit ovat toistaiseksi voittaneet ja tämä on jäänyt käyttämättä. Kaunis huivi kyllä, en minä sillä. Nyt lopulta, kun valmistui, ainakin..

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis huivi ja nätti väri :)

Mulla on ollut tapana säilöä ne neulomukset suosiolla, jotka ovat vaikuttaneet valmiina sellaisilta etteivät saa oikein käyttöaikaa. Olen antanut niitä sitten lahjoiksi ihmisille, joiden luota olen uskonut/tiennyt kyseisten neulomusten saavan paremman kodin.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis on huivi minustakin ja hyvän värinen, kuten Tess jo sanoikin. Minulla on juhlat tiedossa toukokuussa ja huivilanka valmiina. Hyvää mallia vain etsiskelen. Tämä pitänee laittaa vaihtoehtojen listaan.

Samma kirjoitti...

Kaunis <3

Tiina kirjoitti...

Minulla huivit jää aina liian pieniksi. Vaikea kuvitella, että liian suuri koko häiritsisi minua, mutta olenkin suurpiirteinen. :)

Puputsi kirjoitti...

Mun mielestä toi huivi on todella kaunis. Voin tarjota sille hyvän ja rakastavan kodin vaikka vaihtolankaa tms vastaan. ;)

Anonyymi kirjoitti...

[B]NZBsRus.com[/B]
Dont Bother With Crawling Downloads With NZB Files You Can Swiftly Search HD Movies, PC Games, MP3 Albums, Software & Download Them @ Dashing Speeds

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]NZB Search[/B][/URL]