lauantai 2. toukokuuta 2009

Tallinnan tuliaisia

Vappuaattona piipahdimme lahjakortin turvin Tallinnassa. Sää oli mitä mainioin, joskin tuulinen. Matkustimme Vikingin Xprs:illä ja laivamatka oli tylsähkö, onneksi matkassa mukana oli sukankudin ja löysimme mukavat sohvat, joista ihmetellä muita matkustajia :)

Perillä suuntasimme ensimmäisenä tietenkin lankakauppaan. Liann Lõngadissa olin käynyt aiemminkin ja valikoima miellytti tälläkin kertaa. Matkaan tarttui tällainen läjä lankaa:Muutama kerä kivanväristä ja halpaa ohutta sukkalankaa, Alvitan Panda Print. Sukat minulle tai jollekin muulle pienehköillä jaloilla varustetulle:Ja sukat jollekin isompi jalkaiselle:Kilometrikaupalla ostin myös pitsilankaa. Titan woolia sain delendalta s#nyssä ja juuri viikolla neuloin tuosta vyyhdistä koneella pitsishaalin. Lanka tuntui mukavalta ja todellakin riittoisalta, joten nappasin sitäkin hiukan mukaani. Tästä tulee pitsihuivi ehkä äitille, ainakin väri olisi täydellinen:Näistä vyyhdeistä puolestaan voisi syntyä Kristelin Springtime Swirl:Poikaystävä pongasi Titan Woolin perusmerinolangassa Philadelphia Flyersin värit ja niitä poimittiin mukaan jonkinlaista raitahuivia varten. Tämän huivin luultavasti tulette näkemään syksyllä, mikäli pääsen jatkamaan työväenopiston kursseille koneneulontaa.Lankakaupan jälkeen pyörähdettiin hetki vanhassa kaupungissa, käytiin syömässä Peppersack-ravintolassa (hyvää lihaa, mikä on minun suustani harvinaisehko kohteliaisuus!), ostettiin kukkakimppu "kukkakadulta", Aino Praaklin Kirikindaid -lehtisiä Apollo-kirjakaupasta sekä tuliaiskarkit Rimistä matkalla satamaan.Maissa ehdimme olla noin 3,5 h, seuraavalla kerralla täytyy kyllä mennä vähän pidemmälle vierailulle, jotta ehtii ihmetellä vähän enemmän ympärilleen ja etsiä Karnaluksin neuleparatiisin :)

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Hei! Lueskelin ihanaa blogiasi, ja huomasin että olet joskus tehnyt turkoosista seiskaveikasta juttuja. Olisko käynyt niin onnellisesti, että sulla olis jäänyt edes vähän sitä jäljelle? Mun loppuu sukista kärjet kesken, ja koen nyt suurta luomattomuuden tuskaa... Maksan tietenkin kelpo korvauksen, joko rahassa tai vaikka langassakin!

Terveisin tuskainen kanssaneuloja

verano kirjoitti...

Sara: Lähetin sulle sähköpostia lanka-asiasta! :)