perjantai 8. syyskuuta 2006

ostoksia ja työn alla olevaa

Sain jo pitkän aikaa sitten syntymäpäivälahjaksi lahjakortin Aili Jokiselle Tampereelle. Vaikka lahja oli erityisen mieluinen, tuli se käytettyä vasta tiistaina. Tein viikko takaperin listaa puikoistani ja totesin, etten omista ainoitakaan 2,5mm:n tai 3mm:n sukkapuikkoja. Pienempiä ja isompia kyllä, ja joitakin kokoja useitakin. No, nyt on tämäkin puutos korvattu :) Ostin lahjakortillani alla olevan kasan tavaraa. Mukana on siis Prymin 2,5mm:n bambupuikot ja 3mm:n perusmetallit.



Langat ovat SandnesGarnin Alfaa ja saman firman Kitten Mohairia. Alfasta tulee ajatuksissani paksut, leveäraitaiset tumput ja Kitten Mohairista Mielityn Liisan Lilja(.pdf!) tädilleni tilaustyönä.

Tänään kaupungilla ollessani päätin ostaa jo aiemmin ihastelemani Verenan syksynumeron. Lehdessä on useita sellaisenaan mieleisiäni neulepuseroita ja -takkeja, mikä on toistaiseksi ollut aika harvinaista. Pari Vogue Knittingiäkin olen Akateemisessa selannut, mutten niistäkään ole niin innostunut.



Kuvassa myös eilisessä neuletapaamisessa Annilta ostamani 2mm:n ja 80cm:n kullatut pyörö-Addit sekä keskeneräinen Odessa. Alku on jo kolmas yritys ja luullakseni päätyy jälleen purettavaksi. Kokeillessa tuo tuntui turhan löysältä ja neulepintakin näyttää vähän reikäiseltä. Se on kudottu 3mm pyöröillä, joten ajattelin kokeilla samoilla silmukoilla, mutta 2mm puikoilla seuraavan yrityksen.. Ilmat eivät toistaiseksi vielä vaadi pipaa, hyvä niin ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan värinen o tuo Odessan alpakka

Lea kirjoitti...

Lahjakortti lankakuppaan on tosiaan kiva lahja ja olitkin löytänyt mukavaa ostettavaa.