torstai 12. lokakuuta 2006

ilmapallohuivi aluillaan

Saatuani SNYni maanantaisen paketin en voinut olla aloittamatta ensimmäistä huivia kirjasta. Ensimmäisenä puikoille pääsi Interlocking Balloons, jota teen toistaiseksi armeijanvihreästä Floricasta. Mulla on sitä kaksi kerää ja jos ne eivät näytä riittävän, teen keskelle huivia kerällisen mustaa Floricaa.



Huivi tulee poikakaverilleni, joka valitsi väritkin. Tosin joutui tekemään sen jokseenkin rajallisesta lankavarastostani, mutta vaihtoehdot tuntuivat olevan mieluisia :) Yritän olla vuoden loppuun ostamatta lankaa ja ainakin toistaiseksi ostamattomuus on ollut aika helppoa. Toki olisi mukava mennä käymään vaikka Menitassa ja ostaa vaikka jotain ihanan pehmoista villaa.



Veljelleni tulossa olevat sukatkin ovat hiukan edistyneet. Purin toisen varren alun ja nyt näyttäisi kaikki menevän oikein. Vielä muutama aivoton kerros ja sitten kärkikavennukset. Sukat ovat osa häälahjaa, tosin "hiukan" myöhässä. Häät olivat jo heinäkuussa. Tosin no, oli silloin jo yksi kappale sekä veljeni että tuoreen vaimonsa sukista valmiina.

Tänään kohta tänne:



Kivaa :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva että löytyi mieluinen ohje :)
SNY