perjantai 3. marraskuuta 2006

valmis Fifi III ja ostoksia

Eilisessä neuletapaamisessa sain pääteltyä Novitan Nallesta tekeillä olleen Fifi III:n ja illalla päättelin tv:n ääressä langanpäät.



Tämän aamun homma olikin sitten kastella tuo huivimytty ja pingottaa se. Matto alkoi loppua kesken, joten ainakin iso Fifistä tuli kuten oli tarkoituskin. Itse asiassa jo eilen sohvalla testailin tuota ja täytti se toisenkin sille asetetun vaatimuksen, lämmin siitä tuli myös.



Täydellinen langanostolakko katkesi hetkeksi viime viikolla kun ostin nämä ihanuudet. Tosin aion edelleenkin pidättäytyä vuoden loppuun ja retkahdus oli hyvinkin harkittu. Parista Debbie Blissin Merino aran -kerästä tulee jotain pientä, pehmeää ja lämmintä SNY:lleni viimeiseen pakettiin. Toivottavasti hän pitää lopputuloksesta :)



Tilasin myös jokin aika sitten Niinan järjestämässä joukkotilauksessa parit Addin puikot Martinalta.

Eilisessä tapaamisessa sain nämä ihanuudet eli 2,25mm metalliset sukkapuikot, 4,0mm/100cm metallipyöröt sekä 2,5mm:n ihkut 30cm:n metalliset sukkapyöröt. Viimeiset näyttää kyllä niin pieniltä, että niillä kutomista saanee harjoitella hetken aikaa :) Nyt vain pitää äkkiä saada parit 7veikka-sukat valmiiksi, niin voi aloittaa noilla jotain sukkia :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköisiä lankoja. Itselläni ei ole noista kokemusta, mutta varmasti tulee ihanaa jälkeä.