perjantai 12. tammikuuta 2007

Ostoksia

Edit: Kolme niitä valmiita huiveja vielä on esittelemättä, hyvä kun osaa laskea.. :)

Eilen kävelin kirpakassa talvisäässä (vihdoinkin!) käymään Menitassa. Olin kirjoittanut jopa kauppalapun, joka tosin oli melko vapaa ;) Kaikkien tehtyjen huivien, joista vielä kaksi on blogaamatta, ja joululahjojen jälkeen aloin hinkua isomman työn perään. Selasinkin viime vuoden Moda-lehteä sillä silmällä pari iltaa ja kirjoittelin ylös mahdollisuuksia.

Isommaksi työksi valikoitui Menitassa (lähinnä budjettisyistä) hihaton kietaisuliivi. Pitkän pohdinnan ja kiertelyn päätteeksi bongasin oven suusta Schoeller&Stahlin Limbo-langan, joka on pehmeää 100% superwash villaa. Siitä alkoi jo eilen illalla kahden mallitilkun(!!) jälkeen muotoutua 2/2006 Modan malli nro 26. Ohjeessa lankana oli Gedifran Cotton Merino, jota en Menitasta löytänyt. No, olisin pitänyt sitä luultavasti kuitenkin liian kalliina, joten ei nyt kauheita jäänyt hampaankoloon tuosta.



Katselin liiviä ajatellen myös erinäisiä Jaegerin ja Rowanin lankoja, mutta hui hirvitys, miten kalliita ne ovat. Ihan jo tällainen hihaton liivi S-koossa olisi tullut maksamaan pelkistä materiaaleista 50 euron pintaan.. Opintotuki ei nyt "aivan" repeä noihin lankoihin. (Limbo maksoi vain 2,90e/kerä, ihan jees :)



Mukaan tarttui myös kuusi kerää SandnesGarnin Lanettia, joista tullee ainakin yksi peiton tapainen ja jonkin sortin kirjoneulelapaset.

Tähän perään on hyvä huomauttaa, että lähettelin muuten Kristelille mailia.. :)

Ei kommentteja: