lauantai 3. helmikuuta 2007

huoh

Rankka koeviikko takana, mutta nyt voi vähän hengähtää. Torstaina oli viimeinen tentti, josta junailin itseni Helsinkiin neuletapaamiseen Cafe Camppiin. Tapaaminen oli jälleen kerran vallan mukava tapa viettää torstai-iltaa :)

Torstaina junassa pääsin aloittamaan ensimmäistä hamsterityötäni, joka eilen jo valmistuikin. Olin joskus ostanut kaksi kerää turkoosia Novitan Teddyä vailla sen suurempia suunnitelmia. Erinäisiä paitaohjeita mukaillen niistä syntyi sitten slipoveri. Pelkäsin kovasti langan loppumista, mutta sitähän jäikin vielä yli.



Malli: oma
Lanka: Novita Teddy, väri 376, noin 1½ kerää (kerä = 100g/110m)
Puikot: 7mm pyöröt ja suorat
Koko: S

Tuon langan jämistä ja aiemmin laatikkoon jääneistä sinisistä tein sitten eilen illalla ja tänä aamuna poikakaverille raitapipon. Silmukat apinoin aiemmin itselleni tekemästä sinisestä Teddy-piposta.



Malli: oma
Lanka: Novita Teddy, väri 376 ja tuntematon(t.sin), noin ½ kerää (kerä = 100g/110m)
Puikot: 7mm pyöröt ja 6mm sukkapuikot
Koko: 58 cm

Nämä kaksi ovat siis jo valmistuneita hamsterineuleita, mutten niitä vielä hamsteriblogiin ilmoita. Ajattelin tehdä noin kerran viikossa sinne tilannekatsauksen, jos se vähän helpottaisi apuemon työtä :) Lisäksi haussa olisi digitaalivaaka, jolla voisi punnita tarkat painot langankulutuksesta. Jos sellaista ei lyödy, pitänee tyytyä ~puolen kerän tarkkuuteen.

Jo joululoman tienoilla valmistui myös tämä lehtihuivi, mutta pingotuksen venymisen ja koulukiireiden vuoksi se pääsee parrasvaloihin vasta nyt.



Malli: Scarf Stylen Backyard Leaves
Lanka: Grignasco Tango, väri 211(sin) ja 221(vihr), hiukan vajaa 2 kerää (kerä = 50g/175m)
Puikot: 3½mm pyöröt
Koko: 15 cm * 200 cm

Tykkään lopputuloksesta, mielestäni tämä kaksivärisyys oli ihan onnistunut ratkaisu. Syynä siihen tosin oli täysin se, ettei minulla ollut tuota vihreää yhtä kerää enempää. Olin saanut sen noin vuosi sitten kolmen sinisen kerän kaupanpäällisiksi KirsiÄr:ltä.



Sitten jotain ihan offtopic-jorinaa. Koeviikon päätti neuletapaamisen lisäksi mukavasti myös se, että kävin eilen kirjoittamassa työsopimuksen, joka on voimassa 'toistaiseksi'. Pelottavaa, uraputki häämöttää kunhan vielä saisi opinnot loppuun :)

Eilen illalla käytiin katsomassa Joutsenlampea Kansallisoopperassa. Elämäni ensimmäinen baletti ja voi että mä tykkäsin :) Istuin siellä hymy naamalla oletettavasti aika hölmön näköisenä. Erityisesti iso parvi joutsenia virheettömissä muodostelmissaan vetosi. Kiitos vain äiti mukavasta joululahjasta, jos satut tän lukemaan :)

Tänään olisi tarkoitus vielä juhlistaa työpaikkaa ulkosyönnillä ja elokuvilla. On tää rentoutuminen vaan mukavaa ;) (Joo, tänään myös siivottiin pari tuntia..)

5 kommenttia:

Arteeni kirjoitti...

Hienot hamsterityöt ja hauska tuo huivi kun siinä on kahta eri väriä :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea työpaikalle! Ja aah, baletti on ihanaa katseltavaa...

Vape kirjoitti...

Onnittelut työpaikasta. Tosi kiva tuo kaksivärinen huivi.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis huivi! Tarkennan vielä, että menikö lankaa tuohon siis yhteensä 100g? Nim. hän joka omistaa kaksi kerää tuota vihreää Tangoa...
Onnea työpaikasta!

verano kirjoitti...

JennyF: Jep, molemmat osat on yhdestä kerästä neulottu ja niistä jäi hiukan ylikin.