maanantai 9. huhtikuuta 2007

suloiset sukat ja muita pääsiäiskuulumisia

Tänään sain pääteltyä tekeillä olleet pikkuiset sukat. Niistä tuli tosi kivat, toivottavasti saajankin mielestä :) Kuviossa on 2s valepalmikkoa ja kantapäänä perinteinen vahvistettu.



Malli: oma, 32s
Lanka: Novita 7 Veljestä, värit 010, 016 ja tuntematon, 43g (kerä = 150g/300m)
Puikot: 3,5mm sukkapuikot
Koko: n. 3v

Tekeillä ovat jo pidemmän aikaa olleet ohuet pitsisukat, joita en ole tainnut täällä aiemmin vilauttaakaan. Kuviona jälleen 2s valepalmikkoa sekä edessä feather and fan -muunnos. Sininen lanka on jämää ja mustan ostin jo kauan sitten joulukuussa jämien kanssa neulottavaksi.



Novitan uutta Bambu-lankaakin olen jo ehtinyt kutoa. Tässä projektissa tosin toistaiseksi on jännitystä ilmassa neuletiheyden ja vähän kaiken suhteen ;)



Ja loppuun vielä pari mihinkään liittymätöntä pääsiäisfiilistelyä.. Tällaisia ilmestyi olohuoneemme pöydälle jokusen ystävällismielisen muistutuksen jälkeen:



Mökilläkin tuli piipahdettua, kyllä se jää järvestä lähtee tänäkin keväänä.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniit värit ja ihanat käsityöt:)

Kristel kirjoitti...

Bambuprojekti näyttää lupaavalta. Ja joustimen kohdallahan neuletiheydellä ei ole niin millilleen väliä, kunhan ei ihan hirveän löysä ole. :D

verano kirjoitti...

kristel: Lähinnä mä olen huolissani tuosta pitsiosuudesta.. Se tuntuu venyvän ja paukkuvan mihin mittoihin minäkin päivänä haluaa..

hanna_h kirjoitti...

Hmm.. mielenkiintoista mitä tuosta bambusta muodostuu :)

Kaarina_tku kirjoitti...

Ihanat pikkusukat. Niin ovat isommatkin ja jännityksellä odotan bambun tulosta.