torstai 20. syyskuuta 2007

Luna Moth

Luna Moth -huivi valmistui pikaisesti äitini esitettyä toiveen ruskeasta Alpacaisesta kolmiohuivista Kellokukan nähtyään ja sitä kokeiltuaan.



Malli: elann.comin Luna Moth
Lanka: Garnstudio Alpaca, väri 401, 134g (kerä = 180m/50g)
Puikot: 3,75mm pyöröt
Koko: 150 cm * 90 cm



Huivia on tarkoitus käyttää lähinnä kaulahuivina ja siihen tarkoitukseen koosta tuli varsin sopiva: muhkea, muttei valtaisa. Ohje oli suunniteltu niin, että mallikerran toistojen lukumäärä oli vapaasti valittavissa. Mallikerta sitten taas oli oma lukunsa.. Toistoja huivissa on useita, mutta mitään toivetta mallikerran ulkoa oppimiseen ei kyllä ollut. Jotenkin kaavio on niin raivostuttavan looginen, muttei sitten kuitenkaan jäänyt päähän. Tätä huivia tehdessä purettiin varmaan enemmän silmukoita kuin edellisen postauksen Mystery Stolessa..



Jälkeen päin kuvia kotona katsellessa pistin merkille, että hiukseni näyttävät auringon paahteessa epäilyttävän saman värisiltä kuin huivi. Sopisi siis hyvin mullekin ;) Taidan kuitenkin luovuttaa huivin tilaajalleen.



Jälleen kerran Alpaca oli ihanan pehmeää neuloa, mutta nyt ensimmäistä kertaa osui kohdalle virheellinen kerä. Kolmesta ruskeasta kerästä yhdessä lanka oli selvästi ylikierteellä. Vian tunsi neuloessa sormissa ja se näkyi ikävästi myös valmiissa pitsipinnassa. Menitassa kerän vaihto toiseen sujui kuitenkin ongelmitta, kuittiakaan ei tuttu myyjä pyytänyt esittämään.

3 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Tosi kaunis!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis on tämäkin, oletpa nopea!

hanna_h kirjoitti...

Nätimpi mitä ohjeen kuvat antaa ymmärtää :)