tiistai 29. elokuuta 2006

kesäloma

Tänä aamuna palasin muutaman päivän kesälomaltani näistä maisemista:



Reissu oli kaikin puolin mukava ja tuliaiset vielä mukavampia.. :) Vadelmat päätyivät jo pakkaseen ja nämä odottavat vielä uutta tarkempaa tutkimusta. Monta laatikollista lehtiä selasin ja poimin parhaat päältä. Pinon alla kaksi kirjaa, joista alempana lainaan saamani Mary Oljen Kauneimmat käsityöt ja seuraavana käytettynä lahjaksi saamani Design neuleita suoraan vuodelta -88 :)

Lehdistä ja kirjoista löytyy kaikkea ihanaa ja ihanan kamalaa, tarkempi esittely loppuviikosta paremmalla ajalla. Matka jatkuu nimittäin tunnin sisällä taas junaillen seuraavaan paikkaan. Kiirettä pitää, mutta nuorenahan sitä jaksaa.. Tai jotain :)



80-luvun lehdistä löytyy todellakin kaikkea enemmän ja vähemmän käyttökelpoista hauskaa.. Tämä ei tosiaankaan ole ainoa juttu, jolle tuli naurettua makeasti viikonlopun aikana :) Teksti on hiukan epäselvä, mutta jutun otsikko oli: Mies, haluatko olla hyvin puettu? Kyseinen yksilö ei ilmeisesti halunnut..



Lainesukat eivät edenneet matkan aikana silmukkaakaan. Sen sijaan innostuin aloittamaan alpakoista suunnittelemani huivin ja sitä ehtikin jo syntyä melkoisen monta mallikertaa. Vielä enemmän mallikertoja tosin on edessä ennen kuin tämä päätyy kaulalle, mutta junaillessa on hyvää aikaa kutoa :)

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

:) vanhat lehdet on välillä mukavaa luettavaa...

Kivoissa maisemissa oot ollu :)