torstai 24. elokuuta 2006

sukkia ja suunnitelmia

Sain jälleen yhteydenoton Salaiselta Neuleystävältäni :) Kiva kortti oli tullut jo perjantaina, mutta itse sain sen käsiini kotiuduttuani viikonlopun vietosta sunnuntai-iltana.Paljon ovat jo ihmiset saaneet mukavia paketteja, Grignascon Merinosilk tuntuu olleen toistaiseksi yksi suosikkiyllätys. Tai ainakin omiin silmiini sitä on osunut jo monessa blogissa. Itsekin olen kyseistä lankaa katsellut useasti Menitassa, mutten ole toistaiseksi raaskinut itse ostaa, on se sen verran hintavaa. Langan värikartasta löytyy esimerkiksi ihania sinisen sävyjä ja upea tummalila.. :)

Aktiivisimmin työn alla ovat parhaillaan Ullan Lainesukat. Uskon saavani ne lähipäivinä valmiiksi, sillä edessä on pari pitkää junamatkaa, joilla on tunteja aikaa neuloa. Tosin matkat tapahtuvat yöaikaan, joten nukkumistakin voisi harkita ;)Näistä kahdesta sukkakuvasta muuten taas kerran huomaa, mikä ero on kuvata päivän valossa tai keinovalossa.. Alemmassa päivemmällä otetussa kuvassa värit ovat oikeammat.Huomenna on viimeinen työpäiväni kesätyöpaikassani ja illalla lähden siis viettämään "kesälomaani" junaillen. Liian pitkään en aio lomailla, ensimmäiset luennot ovat edessä ensi keskiviikkona.. Tällainen perinteinen opiskelijan kesäloma siis.

Junaan ajattelin ottaa mukaan myös nämä jo aiemmin kuviin päässeet pallerot.Tästä 150 grammasta pitäisi syntyä mulle syksyä varten kaulahuivi ja pipo. Kaulahuivin malliksi olen ajatellut Knittyn Branching Outia ja pipoksi Magknitsin Odessaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo sukkalankasi näyttää kyllä edelleen aivan ihanalta. Alakoita katselen kuolaten... :)

Marja A kirjoitti...

Minä myös kuolaan tuota sukkalankaa. Aivan ihanaa!