perjantai 29. syyskuuta 2006

synttärisukatMalli: perussukka vahvistetulla kantapäällä
Lanka: Sandnesgarnin Sisu, värit 8514 ja 9072, hiukan vajaa 2 kerää (kerä = 50g/160m)
Puikot: 2,5mm metallit
Koko: 42Isäni sai keskiviikkona vuosia täyttäessään tällaisen lahjan. Tuntui muuten jokseenkin järkyltä tajuta, että viisikymppiset vanhempani alkavatkin yhtäkkiä uhkaavasti lähetä kuuttakymppiä. Minä kun taas en ole vanhentunut päivääkään ;)Tämän verran huijasin raidoituksessa, mutta hyvin toimi eikä ainakaan ensimmäisellä koekäytöllä tullut valitusta jalkapohjaa painavista kohdista. Tuli noihin näinkin musta ihan riittävästi langanpäitä, 6 kipaletta per sukka.Sukat näyttivät olevan juuri nappikokoa, hyvä minä ;) Tässä salaisuuteni on samankokoisilla jaloilla varustettu poikakaveri & isä. Toisella voi aina testata toiselle tulevia sukkia :)Tämän verran jäi tähteitä.. Kellään ideoita mitä näille pitäisi tehdä? En haluaisi jonkun ajan kuluttua löytää varastoistani karmaisevia pätkärääkättyjäkään, joista Kristel jo maanantaina varoitteli. Enkä missään nimessä joutua pitämään KirsiÄr:n seuraksi Miss Rumasukka -kilpailuja..

2 kommenttia:

piua kirjoitti...

Oletkos koskaan miettinyt välttäväsi tuon raidanavaihtumiskohdan painamiselta kun vaihdat raitaa sivussa? Siis sukan pohjan sijaan. Niin mie aina teen eikä se raidan vaihtuminen siinä sivussa herätä kauheasti huomiota ja säästyypä herneprinsessajalat!

Kivat värit olit valinnut sukkiin, epäilemättä isi tykkäs. Mie ainakin olisin!

amelie kirjoitti...

Nuo värit on kyllä tosi kivat.

Mulla on kans pieni ongelma noitten jämäkerien kans. Olen ajatellu, että niistä vois virkkailla vaikka paloja peittoon tai pannulappuja tai jotain muuta vastaavaa. Mutta mitään loistoideaa en ole vielä saanu.