perjantai 15. syyskuuta 2006

tasaisen varmaa edistystä ja ylläri

Viikko on vierähtänyt taas yhdessä hujauksessa koulun, käsitöiden ja junailun merkeissä. Viime kerralla vielä kerällä esittelemäni Kitten Mohairit ovat aloittaneet muodonmuutoksensa tätini hartiahuiviksi. Ensimmäisestä kerästä on jäljellä kuvassa näkyvä langanpätkä, toinen on vielä aloittamatta. Pitkästä aikaa käsissä on niinkin paksut puikot kuin 5-milliset ja niinpä työ tuntuu edistyvän pikavauhtia :)



Toista onkin tämän kanssa.. Neljäs (vai moneskohan tämä jo on) yritys toivottavasti valmistuu loppuun saakka. Tavoistani poiketen tein ennen tätä yritystä jopa mallitilkun oikean silmukkamäärän selvittämiseksi. Nyt kehissä siis uudet ihanaiset Addin 2mm:n kullatut pyöröt, jotka ovat toki "hiukan" pitkät pipoa ajatellen (120cm), mutta onnistuuhan tuo noillakin. Tuon resorin alun sain aikaiseksi eilen junaillessa kun hartiahuivin mohairkerä loppui ja toinen oli vasta määränpäässä.



Tänään postipoika toi mukavaa postia. Perille pääsi SNYni lähettämä kiva nallekortti :) Huomio kiinnittyi postileimaan, joka aiemmasta poiketen olikin Kuopio, hmm ;)



Tänään myös varasin päivän Tukholman matkan. Poikakaveri jo lupaili lankalahjuksia reissulta, minähän lupasin itselleni olevani loppuvuoden langanostolakossa :) Mukavia joululahjoja siis tiedossa jo nyt syyskuussa ;)

Ei kommentteja: