sunnuntai 8. lokakuuta 2006

keskeneräisyyksiä

Muutaman lähiaikoina valmistuneen työn jälkeen tuntuu jotenkin olevan kaikkea kesken eikä mikään edisty.. Torstain neuletapaamisessa aloitin mukana olleesta Alpaca-kerän lopusta kämmekkäät, mutta saa nähdä mitä tästäkin tulee. Mallineulehan on tuttu Odessasta, mutta koosta en nyt ole aivan vakuuttunut. Parilla viime kierroksella jo vähän lisäilin silmukoita kun kokeillessa tuo alku tuntui niin tiukalta. Nyt kämmekäs saa miettiä kirjahyllyn reunalla, haluaisiko aloittaa elonsa ihan alusta vähän leveämmin..



Ensimmäinen joululahjakin on jo aluillaan. Uskallan näyttää täällä kuvia, sillä tiedän, ettei lahjan saaja juuri surffaile saati tiedä tästä blogista mitään. Poikakaverin ohjeistus näihin oli hiukan epämääräinen.. "Älä sitten tee liian hienoja, että se raaskii laittaa ne saappaisiin." Toivottavasti nyt sitten tulee tarpeeksi rumat ;D Ei vaan, mutta hyvä tilaisuus käyttää varastoista ei-niin-lemppari-vihreää pois..



Varressa on Siren avustuksella opittu kolmen silmukan valepalmikko, joka näyttää musta kivalta ja tuo vähän jotain erikoista tavalliseen 3o1n -joustimeen.



Kesken ovat myös yhä veljelleni menossa olevat kovan onnen sukat. Ensimmäinen sukka oli valmis jo heinäkuussa. Tähän toiseen kävin käsiksi pari viikkoa sitten ja tein sen päättelyä vailla valmiiksi. Vertaillessani sitä ensimmäiseen sukkaan, tajusin käyttäneeni ½mm liian isoja puikkoja ja ero näkyi.. Tehdessä olin laskenut kyllä silmukoita ja kerroksia, mutten muuten pahemmin vertaillut. Purkuunhan se sitten meni.

Toinen yritys sukasta näkyy kuvassa. Ei liene erityisen hankalaa etsiä kuvasta virhe.. Innokkaana uudesta yrityksestä aloin tehdä varren joustinta tv:tä katsellessa. Olisi ehkä kannattanut ajatella samalla. Nämä päätyivät sohvan eteen häpeämään lattialle ja odottamaan uutta innostusta..



Onneksi on nuo vihreät sukat, joissa en ole toistaiseksi mokannut. Muuten saattaisi jo alkaa harmittaa.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Joskus ei vaan kerta kaikkiaan suju :)

Unknown kirjoitti...

nro 4000 oli, kun tulin juuri nyt tähän. Voitinko jotain? ;) hih ei