sunnuntai 10. joulukuuta 2006

neliöitä, bilehile ja muita ostoksia

Tänään päätin lähteä sunnuntaikävelylle Korkeavuorenkadulle virkkuukoukun metsästykseen. Menita on nyt joulukuussa sunnuntaisinkin auki ja olihan siellä lisäkseni muitakin asiakkaita.

Tv-putken aikana alkoi syntyä pastellineliöitä isoäidin malliin. Lopputulos vaikuttaa toistaiseksi ihan mukavalta, joten näistäkin syntynee täytettä joulupakettiin. Addin bilehile-virkkuukoukku on myös ihastuttava, joskin yllätyin löytäessäni siitä selkeän sauman.. Eikös Addin pitänyt olla laatua?Pelkän virkkuukoukun kanssa en luonnollisestikaan päässyt kaupasta ulos. Ihastuin uusimman Knittyn Corazon-kirjoneulelapasiin ja ostin niitä ajatellen SandnesGarnin Smartia; fuksiaa ja ruskeaa :) Neuletiheys ei nyt aivan osukaan kohdilleen (kuka nyt liian hyviä muistilappuja kauppaan kirjoittaisi?), joten jännitys pysyy yllä..Musta sukkalanka taasen kaipaa piristyksekseen jotakin värikkäämpää. Tarkoitus olisi siis saada joitakin epämääräisiä sukkalangan jämiä pois varastoista :)

1 kommentti:

derea kirjoitti...

Mäkin vähän ihmettelin kun ostin Addin pyöröpuikon, ja just siinä kehutussa puikon ja kaapelin liittymiskohdassa on särö johon lanka jää kiinni :/