lauantai 13. tammikuuta 2007

PalmikkoaMalli: palmikkohuivi Scarf Stylen Fair Isle Jazz -huivia mukaillen
Lanka: Suomalainen täysvilla, väri sinikirjava, 100g
Puikot: 3½mm pyöröt
Koko: 15 cm * 160 cmLangan ostin joulukuussa Tuomaan markkinoilta Esplanadista enkä enää saa päähäni kyseisen lammastilan nimeä.. Saa jelpata, jos joku keksii :) Myynnissä heillä oli värjäämätöntä lankaa, yksiväristä ja tällä tavalla moniväristä lankaa, erilaisia hahtuvia, villasukkia, huovutettuja juttuja ja ihan lampaanlihaakin. No, lanka on kuitenkin ihanan pehmeää ja sitä oli juurikin riittävästi kapoisen kaulahuivin tekemiseen. Hintaa ryökäleellä oli ihan riittävästi, mutta se oli sitten joululahja itselleni ja tukea suomalaiselle pienyrittäjälle.

Mallin nappasin siis Scarf Stylestä, mutta rankasti mukaillen. Ohjeen huivissä on riemunkirjavat (joo, en pidä) kirjoneulekuviot ja itse palmikko-osuuskin on leveämpi. Langan rajallisesta määrästä johtuen jätin sitten itse palmikoistakin muutamat raidat paitsioon ja keskityin kivoimpiin kuvioihin :) Ekaa kertaa tein tuollaisia mollukoita, olivat yllättävän helppoja jotenkin. Huivista ihana, tykästyin väriin vyyhden lisäksi myös valmiina pintana.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kaunis

Anonyymi kirjoitti...

On hieno, värit ovat tosi kauniit. Olisiko ollut Honkarinteen tila? Niillä ainakin on kaunista pehmoista karitsanvillaa itsevärjättynä.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis huivi.. silmä lepää.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana huivi. Väri on just niin kun tehty tuohon ja kuvio on kaunis.

Puputsi kirjoitti...

Oih. Tää huivi iski muhun. Tosi ihana. Jännät noi molluskat. Pitänee kaivaa jostain toi kirja esiin (esim. sulta? ;)) ja väkertää itselle samanmoinen. Haluuuuuu!

verano kirjoitti...

anna: Honkarinteen tila kuulostaa jotenkin tutulta, se tais olla just oikein.

puputsi: Saa tuota lainaan kunhan pitää hyvänä ;)