perjantai 16. helmikuuta 2007

vuosipäivä ja paljon lapasia

Juupa juu. Keskiviikkona mulla ja poikaystävälläni tuli tasavuosia täyteen ja sainpa oikein onnistuneen lahjuksenkin :) Oli kuulemma surffannut Hamsteri-sääntöjäkin, etten mä ainakaan sieltä tipahda lahjan vuoksi. Ja tutkinut mun varastoja, että värit stemmais kivasti. Oikein paneutumista siis :)Kuva on tuore, joten kimppu ei enää ihan, mutta tuommoisia löytyi kun torstaina taasen palailin kotiin iltasella. Varsin hyvin valittu lahja ja väri sopii aiempien turkoosin ja vaaleanvihreän kanssa hyvin. Tosin saahan noista 100g:stä jo yksinäänkin jotain ihan kunnollista :)

Jotain neulottuakin on tullut tehtyä, joten tässäpä näitä. Hamsterikuun alussa kyselin kummipojan isältä tämän hetkistä jalan kokoa ja päänympärystä. Vastauksen yhteydessä kuitenkin esitettiin vaivihkainen huomio, että tumpuista olisi pulaa. Siispä pieniä tumppuja on syntynyt ja lisää on tulossa. Huomautettakoon, että kummipojallani on kaksoisveli, joten tarvetta löytyy tuplaten.Malli: peruslapanen, alussa 20s
Lanka: Novita Palma (kirjaimissa Novita Pop), väri 850 (120), yht. 35g
Puikot: 3mm sukkapuikot
Koko: n. 3,5vMalli: peruslapanen, alussa 26s
Lanka: Novita 7 Veljestä (raidat Palma), väri 376 (196), 26g
Puikot: 3,5mm sukkapuikot
Koko: n. 3,5v

Toiset 7 Veljestä -lapasetkin on ajatuksissa, mutta niistä lisää kun suunnitelmat muotoutuu kosketeltaviksi kappaleiksi :) Hahtuvalapasiakin on jo viisi kappaletta huovutusta odottamassa. Tämän päivän missio olisi saada vielä kuudes valmiiksi.

Poikaystävälle tekaisin tällaiset hyvin pelkistetyt kämmekkäät rannesärkyjä estämään. Tuntuivat ihan mukavilta ja lankaakin vielä löytyisi, joten saatan tehdä toisetkin.Malli: 2o2n-joustinputki 3krs:n välein siirtyen, alussa 28s
Lanka: Novita Pop, väri 751, 52g
Puikot: 6mm sukkapuikot
Koko: laiha miehen ranne ;)

Tällaista tälla kertaa. Lisää sekalaisia pikkutöitä luultavasti luvassa kuun loppuun asti, mutta maaliskuussa sitten taas jotain pitkäjänteisempää, hitaampaa ja haastavampaa :)

Ei kommentteja: