maanantai 2. huhtikuuta 2007

eikö nämä jo riitä?

Perjantaina kaupungilla poiketessa tajusin FiinaNeuleen olevan aivan viimeisiä päiviään auki Fredalla ja päätin poiketa. Mitään lisäalennuksia ei ollut ilmaantunut, mutta tarttuipa sieltä taas jotain pientä mukaan. Ilmeisesti varasto siis haluaa tulla lihotetuksi..Jo aiemmin ostin kerän sinistä Hjertegarnin Natur uld tweed -lankaa ja nyt sille kaverin vihreästä. Ihanan pehmoisen tuntuinen lanka. Lisäksi salaisissa sukissa hyväksi havaittua Gjestalin Maijaa ja uutena tuttavuutena Marks&Kattensin Clown -puuvillasekoitetta.

Langanostelun lisäksi täällä on totuttu näkemään välillä jotain valmistakin.. Viime päivien neulonta-aika on kuitenkin kulunut erinäisten salaisten projektien kanssa, joista sitten myöhemmin enemmän kun salaisuudet paljastuvat. Sen verran voin paljastaa, että salaisuuksiin liittyy villaa puilla ja ilman. Ja mitäs se nyt sitten kertoi.. No ei mitään :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

tiedätkö, minne FiinaNeule muuttaa? Kävin liikkeessä maaliskuun alkupuolella, mutta silloin uutta osoitetta ei vielä julkistettu.

kyselee Johanna

verano kirjoitti...

johanna: En tiedä, eikä tunnu kukaa muukaan tietävän.. Pari päivää sulkemisen jälkeen kävelin vanhan liikkeen ohi, eikä siellä ollut enää mitään. Ei edes tietoa uudesta osoitteesta. Kyseessä kuitenkin oli muuttomyynti, joten vähän oudolta tuntuu..