tiistai 28. elokuuta 2007

Nallen päätä palelee

Viime viikko kului melko tehokkaasti työn merkeissä (11h ylitöitä), joten neulomiset jäivät hyvin vähäiseen. Mystery Stolen sain kuitenkin perjantaina pääteltyä ja se odottaa nyt pingotusta. Toistaiseksi lupaavaa, vaikkakin siipi alkuun epäilytti suuresti.

Viikonloppuna raskaasta viikosta toipuessa halusin saada jotain valmiiksi. Vanha ja vihattu nopeasti-helposti-paksua lankaa -metodi tepsi. Tekaisin Fiinaneuleesta aikoinaan ostamastani Hjertegarnin villasekoitteesta kaksi peruspipoa. Jo kerät ostaessani ajattelin kummipoikaani ja hänen kaksosveljeään. Pipot matkannevat Pirkanmaalle syksyn aikana.Malli: 3n 1 kiertäen o
Lanka: Hjertegarn Natur Uld Tweed, väri 496, 88g (kerä = 100m/100g)
Puikot: 5mm pyöröt
Koko: n. 55cmMalli: 2n 2o
Lanka: Hjertegarn Natur Uld Tweed, väri 498, 88g (kerä = 100m/100g)
Puikot: 5mm pyöröt
Koko: n. 55cm

Vietyäni edellisen postauksen lahjahuivin hiukan lähemmäs uutta omistajaansa ihastui äitini siihen. Testaili huivia omalle kaulalleen ja vaivihkaa vihjaisi, että näin pehmeää huivia hänkin mielellään käyttäisi. Kunhan syksy tästä vielä viilenee, niin jossain vaiheessa saa käyttääkin. Langat on jo valmiina.Tässä hiljaisuuden aikana sain myös paljon blogeissa levinneen kunniamaininnan vuoden takaiselta SNY-pariltani Jennyf:ltä. Kiitos vielä :) Itse totean, että kivoja neulebloggaajia on liian paljon, että jaksaisin tuon kaikille sen ansaitseville jakaa :)

Lauantaina alkaa sitten seuraava neuleprojekti, johon osallistun. Nimittäin Siren alkuun laittama 10 % -projekti. Aikaa on vuoden loppuun ja tavoitepainoni on 15,2kg. Helpolla laskutoimituksella selviää myös nykyinen varasto, joka jo ehti jonkin verran inventaariosta kasvaa.

2 kommenttia:

muoriska kirjoitti...

Onko nallesi Mishka-karhu.. tulee vain niin se Moskovan olympialaisten kisamaskotti mieleen.

verano kirjoitti...

Kyllä, kyseessä on maskotti-Misha :) Tosin jos tarkkoja ollaan, täytyy huomauttaa, että nalle ei ole minun, vaan poikakaverin.