maanantai 5. marraskuuta 2007

PörröhuivitMalli: lankojen mukana saatu röyhelöhuivi
Lanka: Schoeller & Stahl Aloha Stripes, väri 0001, 50g (kerä = 50g/20m)
Puikot: 3,75mm pyöröt
Koko: 5 cm * 90 cmMalli: ks. yllä
Lanka: Schoeller & Stahl Aloha Stripes, väri 0001, 100g (kerä = 50g/20m)
Puikot: 3,75mm pyöröt
Koko: 8 cm * 105 cm

Sain langat yllätyslahjana, mikä oli sikäli mukavaa, vaikken luultavasti tällaista itse koskaan olisi tullut ostaneeksi. Olin kuitenkin katsellut ja ihmetellyt tällä tekniikalla tehtyjä huiveja ja miettinyt, miten tuota lankaa oikein neulotaan. Nytpä se selvisi, sillä sain lankojen mukana ohjeenkin näihin röyhelöhuiveihin.Lanka on kolmiväristä siten, että leveyssuunnassa kulkee koko pituuden ajan kolmea eri väriä. Toisen reunan beige vaihtuu keskiruskean kautta toisen reunan tummempaan ruskeaan. Tästä syystä langasta on tällä tekniikalla mahdollista neuloa kahta hyvin eriväristä huivipötköä. Nämäkin huivit ovat siis samaa väriä, lanka on vain neulottu eri reunoista.

Huivit luultavasti päätyvät pukin konttiin, sillä omassa kaulassani en kovin helposti pysty kuvittelemaan tällaisia röyhelöitä. Nyt vain pitäisi keksiä joku tuttu, jonka kaulaan nämä pystyn kuvittelemaan.. No, kai joku löytyy ;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Samaisella pienellä varauksella olen minäkin ihmetellyt moista huivia. vaikuttaa mielenkiintoiselta, vaan saattaa jäädä kokematta. Mutta hauskalta näyttäät :)