sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Ilua ja messuja

Reilun viikon takaisella surffauskierroksellani päädyin Ilun kauppaan ja tilasin ensimmäisen vyyhtini hänen värjäämäänsä lankaa. Päädyin testaamaan suomalaisesta villasta kehrättyä sukkalankaa värissä Totinen purppura. Toimitus oli todella nopea. Täytyy myöntää, että verkkokaupan perusteella oletin langan värin olevan hiukan enemmän siniseen taitettua eikä ihan näin vaaleanpunaista. Mutta eiköhän tuokin lanka käyttöön pääse, tässäpä vain hyvä hetki laajentaa oman sukkavalikoiman väriskaalaa :)Eilen kävin kävin Helsingin Kädentaitomessuilla. Matkalla Katajanokalle törmäsin jo kahteen kaveriin ja messupaikalla olikin sitten enemmän tuttuja ja tutumpia. Tiedän useamman muunkin neuletapaamisista tutun kävelleen vastaan ja moikanneen, mutta valitettavasti en heti keksi oikeita blogeja oikeille naamoille. Ilmiantakaa ihmeessä itsenne kommentteihin, jos satutte lukemaan :)

Ensimmäinen kohde oli Titityyn osasto. Se olikin ehdottomasti koko messujen upein lankakeidas. Matkaan tarttui Shibui socksia uskomattoman herkullisessa värissäja yksi vyyhti BC Garnin Lucca-merinovillaa. Tästä olisi ajatuksissa joko muhkea kauluri tai jonkinlainen huivi..Kauhavan Kangas-aitan osastolta nappasin mukaani kerän Sukkis-lankaa. Bambulla pehmitetty villasukkalanka tuntuu käteen älyttömän pehmeältä. Värivaihtoehtoja oli vain kaksi, mutta onneksi toinen oli hyvinkin minun makuuni:Lisäksi löysin kivan keon kaikkea sekalaista. Kauhavan kangas-aitalta löytyi myös poronluunappeja, Auroralahjasta musta-violetti massariipuskoru, Merja Koivistolta keramiikkakoru, Sarin kivikorulta valloittavan herkkä hopeinen kukkakoru, Omakorulta hiukan kivihelmiä ja kaksi isompaa lasihelmeä, Virkkuukoukkuselta pari korttia ja samoin Maarit Ailiolta upeita keijukortteja.Kivat messut kaiken kaikkiaan, vaikka vähäinen lankatarjonta yllätti. Olin odottanut pääseväni hypeltämään esim. kasvivärjättyä suomalaista villaa, mutta sellaista en ainakaan missään huomannut olevan myynnissä.

1 kommentti:

Meeri kirjoitti...

Kivasti aina piristää päivää kun tulee tuttuja! Hyvä ettei menny messupäivä hukkaan ja löyty kivoja juttuja muiltakin kuin titityyltä :)