maanantai 7. elokuuta 2006

salainen neuleystävä

Hihii! Tänään oli taas kiva postipäivä :) Postinjakaja oli tiputtanut tänään mukavan kortin, jossa lupailtiin 'isokokoista kirjettä'.. Lähettäjäksi mainittiin salaperäinen "SNY2006". Eli ensimmäinen postitse tuleva juttu Salaiselta Neuleystävältäni oli noudettavissa :) Aiemmin olin jo saanut kolme e-postikorttia ystävältäni.

Tältä se sitten näytti, varsinainen kirje. Ihan oikea pakettihan tuo jo on :)



Kannen avattuani oli vastassa tällainen mukava nallekortti. Kyllähän mä välillä relaankin, vaikka joskus tuntuukin, ettei muka olisi aikaa siihen riittävästi. Paketin avattuani haistoin heti myös miellyttävän tuoksun ja mietin, tuleeko se pakkauspaperista vai kenties jostakin sen alla olevasta..



Ylimääräiset paperit poistettuani varsinainen lahja paljastui. Ystäväni oli lähettänyt minulle lakua (nam), suklaata (myös minttu-, nam!) ja kaksi salaperäistä pussukkaa.. Kipparin piipusta tuli heti muistoja mieleen, ostin sellaisia aina muksuna Ruotsin-laivalta ison paketin, joista sitten säästeliäästi söin kunnes viimeiset olivat jo ihan kovia :) Tämän piipun ehdin jo poltella ja olipa ihanan tuoretta lakua.



Pusseista paljastui syypäät hyvään tuoksuun. Perhospussissa oli pieni vaniljatuoksukynttilä ja paperipussissa vaniljan tuoksuinen saippua :) Vanilja on tosiaan tuollaisista hajustetuoksuista ehdoton suosikkini, hyvin oli ystäväni osannut valita :)



Iso kiitos kivasta paketista ystävälleni, kuka oletkin. Hymyhuulilla tässä kirjoittelen ja mietin, mitä herkkua seuraavaksi maistaisin :)

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Siis vau mikä paketti! :)

Anonyymi kirjoitti...

kiva kuulla, että miellytti :) Jatkoa seuraa jossain vaiheessa....