keskiviikko 20. elokuuta 2008

Shetland Triangle



Malli: Shetland Triangle, Wrap Style
Lanka: Elotroi Liisu, väri punaruskea, 100 g (kerä = 100 g / 360 m)
Puikot: 5 mm pyöröpuikot
Koko: 170 cm * 75 cm



Tämä toinen tekemäni, mutta ensimmäinen blogiin asti päässyt Shetland Triangle -huivi valmistui nopeasti muistaakseni kolmessa päivässä. Tosin pingotukseen sitten meni jokunen päivä kun ensin piti imuroida ja kaikkea hankalaa ;) Malli oli käynyt jo aiemmin tutuksi, se nopeutti neulontaa ja oikeastaan siinä oli yksi pääsyy, miksi tähän malliin päädyin, sillä idea synttärilahjahuiviin tuli noin viikkoa ennen juhlia.



Lankaa huiviin kului muutamaa metriä vailla 100 gramman vyyhti. Tällä kertaa langan riittävyyden kanssa kävi aika hyvä tuuri ja pystyin tekemään kaikki ohjeen reunakerrokset, vaikkakin vähän jännittyneessä tilassa.



Huivi päässee lämmittämään koneen ääressä työskentelvän hartioita talven kylmillä säillä, kuulemma siihen tarkoitukseen se on juuri sopivan kokoinen. Huivia kuvatessa testailin sitä eri tavoilla käytettäväksi ja totesin, että kaulahuiviksikaan se ei vielä ole liian iso. Varsinkin kun pingotuksen tuoma jäykkyys hiukan pehmenee käytössä ja huivi menee tiiviimpään kaulan ympärille.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanan värinen huivi!

Samma kirjoitti...

Hieno! Mäkin tykkään väristä tosi paljon.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis huivi! Ja viininvärinen ; )

Sipi kirjoitti...

Kaunis, väri miellyttää myös :)

Anonyymi kirjoitti...

Kauniin värinen ja kokoinen huivi.