tiistai 1. elokuuta 2006

keskeneräisiä sukkia

Vaikka tuossa vasta esittelinkin pari pitsihuivia, olen paremminkin keskittynyt sukankutomiseen (kyllä, käytän sekaisesti tässä kutomista ja tuossa neulomista, mutta samasta hommasta on kyse) tähän astisella neulojan "urallani". Sukkia on jo pidemmän aikaa ollut koko ajan kesken ja usein useampi pari samaan aikaan..

Tällä hetkellä toiset aktiivisesti kesken olevat sukat ovat Kristelin mainiot Lyyra-sukat Ullasta.Lankana on ONline Supersocke Cotton Vihreästä Vyyhdistä. Väri miellytti ostaessa silmää kovasti ja halusin saada puuvillaiset kesäsukat. Neulottuani lankaa en ole enää kovinkaan ihastunut siihen. Väri on edelleen mukava, mutta lanka tuntuu jotenkin kovalta sormiin. Jalassa kylläkin ihan hyvältä. En ole pahemmin puuvillalankoja neulonut aiemmin, joten en osaa arvioida, onko tuo niille yleinenkin ominaisuus..Saatuani näistä ensimmäisen sukan valmiiksi en voinut välttää kiusausta ja aloittaa jo uutta paria.. Menitasta ostettu Schoeller Stahlin Fortissima Colori Socka Color vaikutti ihanan pehmeältä villasekoitteelta eikä värikään ollut hassumpi. Tämä sukan alku on ensimmäinen kosketukseni kyseiseen lankaan ja olen aivan ihastunut :) Tuota ostan myöhemmin vielä lisää..Mallina näissä on uusimman Ullan Lainesukat ja puikkoina kuvassakin näkyvät mummolta kauan sitten perityt 2-milliset metallit.

10 kommenttia:

hanna_h kirjoitti...

Tuo lanka näyttää sopivan noihin Lainesukkiin kuin nenä päähän :)

Anonyymi kirjoitti...

Samaa tulin sanomaan kuin Hannakin. Ihanasti sopii tuohon Lainesukkaan tuo lanka.
Ja muutenkin kivoja ovat nämä sinun sukkasi.

verano kirjoitti...

Pitää paljastaa, että olin ihan täpinöissäni aloitettuani noi Lainesukat.. Mustakin toi yhdistelmä (malli+lanka+puikotkin) on jotenkin aivan ihana :)

Jatta kirjoitti...

Oot kyllä saanu upeet noista sukista. Lainesukissa on kuuleman mukaan ollu "reikäongelmaa" joillakin neulojilla. Sul ei näytä olevan :)

Sini kirjoitti...

Vautsi!!Upean näköset lainesukat tulossa.

Anonyymi kirjoitti...

Niin kauniin näköisiä sukkia tulossa!

verano kirjoitti...

jatta: Tässä on kyse kuvakulmasta ;) Mullakin on reikiä, muttei tosin reikäongelmaa. Ajattelen niiden kuuluvan malliin, onhan Ullan kuvien sukissakin reikiä :)

Kiitosta vain näistäkin kehuista, tässähän tulee ihan hyvälle tuulelle :]

Ja hihii.. SNY on jännää ;)

Anonyymi kirjoitti...

Oih, miten ihanat lainesukat <3

Tekisi mieleni kopioida, ja vieläpä samalla langalla ja kaikkea. Mutta huh, kun projekteja kertyy :)

KirsiÄr kirjoitti...

Hei nyt mä vasta tajuan, miksi niidensukkien nimi on Lainesukat. Tosi kivasti tulee malli esiin.

Unknown kirjoitti...

Tosi kivan näköiset tulee noista lainesukista! Ihanan väristä lankaa..