perjantai 22. syyskuuta 2006

lisää tilkuista

Tässä vielä mukaan lähteneet tavarat viime lauantailta. Tilkkujen Yössä oli mukavaa, viihdyin paikan päällä lopulta jonkin verran yli keskiyön. Illan aikana sain aikaiseksi neljä tilkkua :)



"Harjoittelin" jo kotona Vaakan sivuilta löytyneen ohjeen mukaan tilkkujen tekoa ennen Ruoholahteen lähtöä ja kudoin tilkkuja vielä lisää sunnuntaina. Noiden tapahtumassa tehtyjen tilkkujen lisäksi mulla on nyt tehtynä vähän vajaa toiset neljä tilkkua.

Lankoina näissä on vanhoja 7 veljestä -langan jämiä ja puikot 3½ mm:n pitkät. Tuo tilkkukoko (20 cm * 20 cm) on just hyvä, sillä se valmistuu niin nopeasti, että tilkun tekeminen ei vielä ala kyllästyttää. Saatanpa tässä syksyn mittaan silloin tällöin tv:tä katsellessa tehdä noita jokusen lisääkin. Epämääräisiä villasekoitejämiä kun löytyy..



Viikolla on tullut harrastettua lähinnä Odessa-pipoa ja kolmiohuivia mohairista. Odessa on jo kavennuksissa ja kaipailee vaihtoa pyöröiltä sukkapuikoille. Tällä kertaa siitä tuntuisi tulevan sopivan kokoinen, lopultakin :) Kolmiohuivi puolestaan on muutamaa kerrosta vaille valmis, nyt vain jännitän riittääkö kerän loppu aikomiini kerroksiin.. Toivottavasti, sillä lisää en aio ostaa :)

Nyt lähden jatkamaan tutustumista dynamiikan ihmeelliseen maailmaan. Maanantaina olisi tentti aiheesta..

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Suuret kiitokset vielä kerran osallistumisesta :)

Kiva, että viihdyit.