tiistai 17. lokakuuta 2006

ihastus



Malli: perustumput
Lanka: SandnesGarnin Alfa, värit 6427 ja 5344, hiukan vajaa 2 kerää (kerä = 50g/60m)
Puikot: 5mm sukkapuikot



Tein kaiken muun välissä nopeasti kivat tumput. Ilmat alkavat jo tuntua välillä kirpeiltä, joten ajattelin nyt olevan oikea aika muuttaa synttärilahjakortilla jokin aika sitten ostamani Alfat raitatumpuiksi. Neuloin lankaa ensimmäistä kertaa ja se tuntui varsin mukavalta. Paksua, lämmintä ja pehmoista.. Ja vaikken yleisesti ottaen teekään käsitöitä nopeasti ja helposti -ajatuksella, niin nyt tämä tuntui ihan sopivalta. Tätä lankaa pitää vielä joskus hankkia lisää :)



Toisetkin langat polttelivat varastoissa ja niiden oli pakko päästä puikoille. Ostin nämä GB Wollen Jill Colorit kesällä Tallinnasta. Lanka on pätkärääkätyksi varsin inhimillisen väristä, tosin tässäkin tapauksessa nätimpää ehkä kerällä kuin valmiina pintana. Mietin melko pitkään, mitä noista kolmesta kerästä lähtisin tekemään ja nyt aluillaan on Clapotis.



Eilen kävimme lamppuostoksilla Anttilassa ja satuin löytämään lopultakin siedettävän näköisen vuoritetun korin keskeneräisiä töitä varten. Tähän asti tekeillä olevat työt ovat olleet isossa muovipussissa sohvan päässä. Eiköhän tämä näytä hiukan siistimmältä sohvapöydän alla :) Ainakin mun mielestä.



Tähän liittyy myös sellainen suullinen sopimus, että esillä olevien töiden pitää mahtua tuohon koriin. Jos se alkaa pursuilla, pitää saada jotakin äkkiä valmiiksi tai siirtää häpeämään sängyn alle, mihin epäaktiiviset keskeneräiset tässä taloudessa joutuvat.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minkäkokoinen tuo kori on, senteissä? Tuollaisen voisi hankkia olohuoneen lattialle lankoja paikallaan pitämään. Niin ja kissakin voisi nauttia pehmeästä korista.

Carita kirjoitti...

Pirtsakat tumput! Alfaa on tosi mukava neuloa.

Roora kirjoitti...

Minä ostin samanlaisen korin joskus kesällä kodin ykkösestä samaan tarkoitukseen. Hyvin se on palvellut. :)

verano kirjoitti...

Hanna: Pitää tarkistaa kun taas kotiudun huomenna. Ilmoittelen sitten mitat :)

verano kirjoitti...

Hanna: Kori on ulkomitoiltaan 16cm(kork) * 47cm(leveys) * 34cm(syvyys).

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat nuo Alfa-tumput!

Anonyymi kirjoitti...

Tuo kori voisi olla melkoisen hyvä, tuonne sohvapöydän alle. Täytyy pistää harkintaan. Kiitos mittauksesta!