perjantai 6. lokakuuta 2006

pingotusta ja suklaataViime sunnuntaina kävin käsiksi näihin mohairkeriin ja otin tutkittavakseni Kirin (.pdf!) ohjeen. Sadepäivä kului mukavasti sohvalla kutoen ja tv:tä tuijottaen. Keskiviikkona huivi oli jo päättelykerrosta vaille valmis, mutta jäi odottamaan kaupungin vaihdosta. Luonnollisesti isommat, päättelyyn sopivat puikot eivät olleet mukanani.Mohairia jäi hiukan kun en uskaltanut yrittää tehdä isompaa huivia, jottei lanka vain pääse loppumaan kesken. Purkaa en mohairia aikonut enkä ole lähiaikoina menossa Tallinnaankaan, josta tämä lanka on ostettu. Mitähän tuosta lopusta oikein keksisi, ettei se jäisi nurkkiin pyörimään ja alkaisi muodosta joulukoristelankoja esimerkiksi tuoreiden Sisu-jämien kanssa..Torstai vierähti Finnbuild-messuilla Messukeskuksella ja sieltä kiirehdin suoraan neuletapaamiseen Kampin keskuksen kahvila Camppiin. Kotiuduttuani kahdeksan jälkeen pääsin käsiksi päättelyyn ja tänään huivi pääsi tutustumaan mattooni yhdessä siiman ja nuppineulojen kanssa. Yhteiselo näyttäisi sujuvan ihan rauhallisesti.Käytän ensimmäistä kertaa siimaa apuna pingotuksessa. Jos ei muuta iloa, niin ainakin se helpotti kulmien venytystä nuppineuloja varten. Ilman nuppineuloja en kyllä ihan heti aio pingotusta kokeilla.

Tänään oli tarkoitukseni käydä Sokoksen 3+1 -alepäivillä ja etsiä jotain päälle pantavaa.. Sitä ei löytynyt, mutta herkkuja kyllä. Joku jo ehti napata yhden ennen kuvan ottoa ja se en muuten ollut minä :)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

siis aivan ihanan värinen kiri!!!

Sini kirjoitti...

Kauniin värinen kiri! Mäkin ostin viime lauantaina pusulaatikon, mut "joku" on syönyt ne kaikki alle viikossa... *viheltelee*

Anonyymi kirjoitti...

Sukkelastipa sait Kirin tehtyä, tosi hieno!

Anonyymi kirjoitti...

Tuohon Kirin väriin minäkin tykästyin.

verano kirjoitti...

Kiitosta vain kehuista :)

Itsekin pidän väristä, vaikken sitä ole valinnutkaan. Äitini osti langat kesällä ja pyysi tekemään "jonkun huivin" :)

Vilma kirjoitti...

Blogger sensuroi eilen mun kommentin, mut josko nyt onnistuis... :)

Tosi hieno kiri, aivan upean värinen!

Jos tuo yksinäinen kerä kaipaa seuraa, niin ei tarvii lähteä Tallinnaan asti sitä hakemaan; Baronesse Mohairia voi ostaa myös Lankakorista.

verano kirjoitti...

Vilma: Kiitti vinkistä, enpäs ollut tuollaista kauppaa tajunnutkaan aiemmin :) Näyttäis olevan muitakin virolaisia tarjolla.