sunnuntai 19. marraskuuta 2006

hiljaisuus rikkoutuu sukilla

Oleilin tuossa äskettäin normaalia pidemmän ajan vanhempieni luona mm. viikon takaisen juhlapäivän vuoksi. Tuona aikana ehdin vain pikaisesti käväistä blogeja vilkuilemassa koululla, sillä vanhemmillani ei intternettiä ole. Mutta nyt siis jälleen kotona ja eilisestä älyttömästä sumustakin on jo hiukan selvitty, joten kuvistakin tuli kohtuullisia ihan luonnonvalolla.

Joululahjatehdas on jo päässyt kohtuullisesti käyntiin, mutta sivussa piti vielä tehdä loppuun jo aiemminkin kuvatilaa saaneet tilaussukat:



Malli: perussukat vahvistetulla kantapäällä, varressa 3o1n-joustinta nurjan silmukan paikkaa 3krs:n välein vaihdellen
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3½mm bambupuikot
Koko: 37

Nuorin serkkuni on myös kummipoikani ja kaksonen kun on, niin pikkuiset sukat valmistuivat veljelle siinä samassa. Langanmenekin onnistuin hätäpäissäni arvioimaan aivan päin lepikkoa, joten nyt olisi vielä reilu kerä samaista raitalankaa jäljellä. Katsotaan, josko siitä vielä kummipoika 3½-vee saisi vaikka sukkiin mätsäävän kaulurin.



Malli: perussukat vahvistetulla kantapäällä, varressa 3o1n - ja 2o2n -joustinta
Lanka: Novita 7 veljestä jättiraita, väri 809, pikkasta vaille kerä (=150g/300m)
Puikot: 3½mm bambupuikot
Koko: n. 30

Poikakaverin siskokin oli tuossa maininnut, että hänellekin villasukat kelpaisivat, jos joskus ehtisin tekemään. Joulupaketista paljastuvat aattona tällaiset:



Malli: perussukat vahvistetulla kantapäällä, varressa palmikonkiertoja joka 4. krs
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3½mm bambupuikot
Koko: 36

Varren kuvion pongasin jostakin kivasta blogista, jota en nyt millään saa päähäni :) Mutta tässä vielä suttuista lähikuvaa, josta varmaan idea selviää (tai sitten ei):



Kuten jo Taijan kutomuksissa ehdin kommentoida, kävin minäkin eilen Menitassa. Itselleni en mitään ostanut, vaan kaikki ostokseni liittyivät joko jouluun tai SNYlle piakkoin lähtevään viimeiseen pakettiin. Näiden kahden asian salamyhkäisyydestä johtuen esittelen vain tämän yhden vyyhdin.



Isona tämä Pirkkalanka päätyy lämmittämään poikakaverin äidin kaulaa Leskenlehtihuivina. Joululahjasuunnitelmat alkavat olla jo hyvinkin pitkälle selvillä ja nyt jopa useampi pehmeä paketti on jo valmiinakin. Ja vielähän tässä on yli kuukausi aikaa eikä opiskelujen kanssa aivan joulun alla tule olemaan kovinkaan kiirus, joten hyvältä näyttää :)

Ei kommentteja: