maanantai 6. marraskuuta 2006

SNY-postia! (ja vähän muutakin)Tullessani tänään kotiin katsomasta Marie Antoinettea, odotti eteisessä yllätys. Snyni oli lähettänyt minulle pikkuisen paketin, johon juuri ja juuri mahtuivat postimerkit, osoitteeni ja lähettäjän nimi.Paketista paljastui suloisia Addin puikkonalleja! :) Kiitos. Tulevat suureen tarpeeseen, matkustanhan viikoittain junamatkoja kodin ja koulun välillä. Hämmästyksekseni Snyni ei paljastanut vielä henkilöllisyyttään, joten jännitys säilyy edelleen. Mitenköhän ja koskakohan kuulen, kuka näiden pakettien takana on.. Ei auta kuin odottaa :)Koko projekti on ollut mielestäni hurjan hauska. On ollut kiva suunnitella paketteja omalle Snylle, lukea blogeista, mitä muut ovat saaneet ja tietysti myös itse saada yllätyksiä :)Malli: Fifi III Sian blogista
Lanka: Novita Nalle Colori, väri 845, n. 250g
Puikot: 5mm peruspyöröt
Koko: 120 cm * 220 cmFifi III pääsi pois pingotuksesta lämmittämään tyytyväistä omistajaansa. Huivista tuli valtava, kuten oli tarkoituskin. Ottaen huomioon huikea pituuteni (164cm) on tuohon aika hyvä kääriytyä sohvalla. Huivin päät jäivät jonkun matkaa pingottamatta, sillä mattoni ei enää riittänyt. Ilmeisesti maton pituus on siis kaksi metriä.

Viikonlopun junamatkoilla sain lopultakin pääteltyä nämä sukat, jotka olivat kesken mahdottoman kauan. Nämä menevät joululahjaksi poikakaverin isälle. Mielessä on jo muistakin joululahjoja, niistä puuttuu enää toteutus ;)Malli: perussukat vahvistetulla kantapäällä
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3½mm bambupuikot
Koko: 42

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavan kokoinen Fifi. Se on todella hieno!

Anonyymi kirjoitti...

Upea Fifi! minäkin tykkää iiiiiiisoista huiveista.

Anonyymi kirjoitti...

Fifi on todellakin upea. Minäkin tykkään isoista huiveista, mutta lähes aina loppuu hermot ja päättelen silmukat liian aikaisin.

Sini kirjoitti...

Oliko hyvä leffa? Tahtoisin kanssa mennä tuota katsomaan...

verano kirjoitti...

Kiitos, kiitos :) Huivi oli jo käytössä eilisillan ja on se iso.

sini: Mä tykkäsin. Upea puvustus, lavastus ja muutenkin maisemat näytti kivoilta. Ja Kirsten Dunst on hyvä.

Anonyymi kirjoitti...

Yritin kyllä eilen Menitassa kovasti katsella ympärilleni, josko joku bloggaaja olisi paikalla. Paljon oli väkeä, olin siellä kahdelta. Minullakin loppui langanostolakko tähän, mutta kuten sinullakin luki aiemmassa viestissä, aion minäkin jatkaa lakkoa vuoden loppuun. Eiliset ostokset tulevat kaikki heti käyttöön ja järkevöittävät joululahjasuunnitelmiani. Saan siis itseltäni anteeksi ;o)

Ihana huivi!