perjantai 24. marraskuuta 2006

SNY-lähetys eikä vieläkään paljastusta :)

Eilen illalla palailin taas muutaman päivän "opintoretkeltä" Tampereelta kotiin ja minua odotti kirje Salaiselta neuleystävältäni :) Sain jo aiemminkin marraskuussa paketin, jossa jo luulin SNYni henkilöllisyyden paljastuvan. Eihän se silloin vielä paljastunut. Muttei se paljastunut vieläkään! Mua selvästi pidetään jännityksessä mahdollisimman kauan :) Muttei se mitään, tää on just hauskaa :DTosi kauniissa kuoressa oli kaksi kivaa korttia ja kolme pussia ihanan tuoksuista vaniljateetä. Heti eilen piti jo kokeilla lämmikkeeksi ja hyvää oli, kiitos :)

Nyt jatkan vain jännäämistä, koska astut valokeilaan ja kuulen, kuka olet :)

Jotain pientä valmistakin sain aikaiseksi jo viikonloppuna. Kummipoika saa nyt sitten kaulurin sukkien seuraksi joulupukilta.Malli: Moda 6/2006 malli 21 muunneltuna
Lanka: Novita 7 veljestä jättiraita väri 809
Puikot: 3½mm bambupuikot
Koko: n. 4v

Viime postauksessa esitelty Pirkka-lanka ei päädykään Leskenlehtihuiviksi. Kuvio jotenkin hukkuu, liekö lanka turhan ohutta, puikot liian isot vai väri turhan tumma.. Paha sanoa.Samainen huivimalli on nyt sitten tekeillä virolaisesta Liisu-langasta. Alku näyttää lupaavalta, joskaan epäselvä kuva nyt ei ole erityisen edustava. Ärsyttävän tämä pimeä vuodenaika, joka ei tue bloggailua.

2 kommenttia:

derea kirjoitti...

mä olen ymmärtänyt, että ton leskenlehtihuivin "kuuluu" olla tollainen mytty, ja että se sitten pingotuksessa "aukeaa" :)

verano kirjoitti...

Niinhän ne monet mallit aukeaa pingotuksessa, mutta ekasta aloituksesta olisi sittenkin tainnut tulla melko minikokoisia kukkia :)

Ja kun tuo Liisu on paksumpaa, edistyy huivikin vähän nopeammin, joka tässä tapauksessa ei erityisesti haittaa ;)