lauantai 9. kesäkuuta 2007

KIPpailua ja tuliaisia

Tänään oli Helsingissäkin KIP-tapaaminen ja paikalle kerääntyi iso joukko neulojia. Itse saavuin paikalle puoli kahdentoista aikaan ja olin loppuun saakka eli noin puoli viiteen.

Paikalla oli paljon ennestään tapaamisista ja irkistä tuttuja sekä useampi minulle uusi tuttavuus. Eli Hanna_h, Pörrö, Akka, Marjut, Kristel, Jenni, Zeska, toinen Hanna, Luinelen, Satu, Midori, Riikka, Pikku-kettu sekä tietenkin ne, joiden nimeä en kuullut, joilla blogia ei ole ja jotka unohdin :o)

Luonnollisesti kameran unohdin kotiin, mutta eiköhän täältäkin kuvia johonkin blogiin ilmesty.

Puistossa aloitin eväiden syömisen ja villasukan kutomisen lisäksi Knittyn Wavyn. Floricalla neulottuna ohjeen silmukoilla huivista tulee kapea, mutta arvelen sen olevan juuri sopiva kaavailtuun käyttötarkoitukseensa. Poikaystävä nimittäin keväällä valitteli ohuen, mutta villaisen huivin puutetta. Jos nyt sitten syksyksi valmistuisi..Menossa mukana Siren järjestämän kimppatilauksen kautta saadut Addin uutukaiset pitsipuikot kahdessa koossa.

Taisin jo aiemmin mainitakin tuliaisista. Avoappivanhemmat kävivät lahden takana kylpylöimässä ja siinä sivussa yöpyivät meillä pari yötä. Anoppi on selkeästi sisäistänyt, vanha neuloja kun on, minkälaiset tuliaiset tänne uppoavat:Kuvasta löytyy 6*100g Liisua, 230g käsittelemätöntä hyvin rasvaista villalankaa, Kirikindad-lehtinen (onko ne kaikki näin pikkuisia?) sekä epäilyttävän kannen sisältä yllättävän monipuolinen ja useita kauniita mm. pitsimalleja sisältävä Suur Sokiraamat -sukkakirja.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja kotoko neulomassa Oliviaa! :)

Anonyymi kirjoitti...

Oli kiva olla siellä kippaamassa ja nähdä yllätystuttujakin (Midori). Kudoin siellä keltaisia sukkia. Hyvää kesää kaikille!

AnneM kirjoitti...

jostain kumman syystä minäkään en viikolla nähnyt tallinnassa niitä aikaisempia, isompia kirikindat-kirjasia. Olivat siis isompia ennen, nyt tarjolla vain tuollaisia läpysköjä.

Anonyymi kirjoitti...

unohtit mut ja enskan! ;( :D

-Anni

piua kirjoitti...

Moi!
Mie olin se sun vieressä istunut Rovaniemen turisti, näytin vihreää Kevät-huivia ja varpaista aloitettuja sukkia niille puheliaille mummoille. :)

Pia