maanantai 4. kesäkuuta 2007

klovni-sukat

Vaikka blogaamaan en olekaan pahemmin viime aikoina ehtinyt, ei se tarkoita, etteikö täällä neulottu olisi. Viikonloppuna lämpimistä ilmoista mökillä nauttiessani sain valmiiksi synttärisukat kummipojalleni.Malli: oma, 50s
Lanka: Marks&Kattens Clown, väri1786, 35g (kerä = 50g/190m)
Puikot: 2,5mm bambuiset
Koko: 4-vuotias, jalkaterän pituus 15cm

Lanka on keväällä Fiinaneuleen muuttoalesta ostamaani puuvillasekoitetta, joka raidoittui varsin mallikkaasti. Ostaessa suhtauduin hiukan epäilevästi kerällä näkyviin valkoisiin laikkuihin, mutta nepä tekivätkin vain ohuet pisterivit värinvaihtokohtiin. Ei onneksi niitä sukkalankainsinöörien päähän pinttyneitä valko-harmaalaikkukerroksia tällä kertaa. Hyvä niin.Kun varressa pääsin kierrettyjen silmukoiden makuun, päätin niitä jatkaa jalkaterän päälle. Mikäs sen näppärämpää kun yrittää sukkia kiireellä saada valmiiksi ;)Kierrettyjä silmukoita on myös Eunnyn Bayerische Sockseissa, joita teen äitienpäivälahjana. Ensimmäinen sukka on jo kantalapussa. Niin ja nehän eivät toki ole myöhässä, äiti sai lahjansa aivan oikeana päivänä. Nimittäin sukkalahjakortin. Vaihtoehtomalleista ja -langoista hän valikoi fuksian Opalin ja baijerilaiset :)

1 kommentti:

Vilma kirjoitti...

Sukkalahjakortti on loistava ajatus, pitääkin muistaa jatkossa. Sillä saa kivasti ostettua neulomisaikaa, jos ennen juhlapäivään on liian tiukka aikataulu. :)