maanantai 3. syyskuuta 2007

10 prosentin alku

Kymmenen prosentin projekti lähti käyntiin lauantaina. Ensimmäinen työni tulee olemaan elann.comin Luna Moth Shawl. Huivista on noin kolmannes tehty ja kuten kuvasta näkyy käytössä on ihanainen Garnstudion Alpaca.Syömisiäkin yritän jatkossa katsella vähän tarkemmin, mutta apen poimimista mustikoista sentään oli tehtävä tuoreeltaan yksi piirakka. Ohjetta valitessa huomioin jopa käytettävän rasvan määrää ja yritin minimoida sitä :) Mahdottoman hyvää tuli silti.Syömisien tarkkailun lisäksi liikuntaa pitäisi lisätä, eilen illalla tuli tehtyä jo kuun ensimmäinen lenkki.

Jo hetken neulottuna ollut mysteerinen stoola pääsi myös eilen viimeinkin pingoittumaan.Huivikuvia siis luvassa lähiaikoina..

Vietinpä illan Maisterin luona, seurauksista voi olla montaa mieltä. Meneillään oleva projekti taisi muuttua vähän haastavammaksi kuitenkin ;)

4 kommenttia:

piua kirjoitti...

Yöperhoshuiveja onkin näkynyt nyt vähän enemmän, se alkaa houkuttaa kun sitä näkee blogeissa. Sun huivista tulee tosi kauniin värinen, ties vaikka mieki alan himoita ko. huivia valmiin tuotoksesi nähtyäni... ;)

AnneM kirjoitti...

moikka! Se kirja olis 11 e ja siihen siis sisältyy postikulut!

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta, Voi miten kauniita töitä olet tehnyt.
Mukavaa viikonloppua:)

Markka kirjoitti...

Mulle tuli nälkä.