sunnuntai 9. syyskuuta 2007

Ei tässä näin pitänyt käydä

Ensimmäinen viikko 10%-projektia on takana päin ja tilanne on pahempi kuin 1.9. Kävin yhdessä muutaman muun neulojan kanssa auttamassa maanantaina Maisteria lankainventaariossaan ja mukaan lähti, kuinka ollakaan, lankaa. Kristel poisti varastoistaan puhumattomia lankoja reilulla kädellä ja niinpä useampi kilo vaihtoi omistajaa. Tähänkin osoitteeseen muutti tarkalleen ottaen 981 grammaa uutta lankaa.Matkaan tarttui reilu 200g Garnstudion vihreää Karismaa, jämäkerät niin saman valmistajan Silke-Tweediä, Debbie Blissin Baby cashmerinoa kuin Gjestalin Maijaakin. Eri kokoisia nöttösiä Fritidsgarnia muuttumaan raidoiksi aiemmin ostamiini lankoihin sekä jämät muistaakseni Opalin sini-violettisävyistä sukkalankaa.

Eikä siinä vielä kaikki..Eniten innostusta herätti tämä ryhmä. 500g Jaegerin Luxury Tweediä mukavan vihreä-ruskeassa sävyssä. Mukavan ohuena lankana (180m/50g) siitä riittää kokoiselleni vaikka palmikkoneuleeseen. Tai sitten poikaystävä saa jossain välissä paidan.Alkuviikosta käväisin myös Akateemisessa, sillä uusi ja kauan odotettu Verenan syysnumero oli ilmestynyt. Mukaan matkaan lähti myös Sandran tuorein numero. Molemmissa lehdissä on useampi kivanoloinen neule.

Viikonloppu onkin sitten mennyt flunssan kourissa nukkuen ja viltin alla neuloen. Eilen sain neulottua Luna Mothin valmiiksi, pingotusta varten vain pitäisi imuroida. Sen teen kunhan tästä parannun. Eilen 4,5 tunnin pikku päiväunien jälkeen aloittelin ja tänään jatkoin ihanaisten alpakkasormikkaiden tekoa. Ohjeen sain jo koeneulottavaksi zeskalta ja se on myöhemmin tulossa Ullaan :)

4 kommenttia:

Lappis kirjoitti...

Toi sinivioletti näyttää kyl ihan hjertegarn sock -langalta, itse just pyörittelen vastaavanlaista nyssäkkää tossa pöydällä ja odotan josko se puhuis mulle.
Mahtava saalis kyllä!

Oranssi kirjoitti...

Lohduttavaa kun muutkin repsahtelee...

Paljonkos Alpacaa upposi Luna Mothiin?

Mysteerikuvia tulossa?

verano kirjoitti...

lappis: Niinpäs se tais ollakin. No, pää täynnä räkää ei voi kaikkea muistaa ;)

rouva oranssi: Tein Luna Mothin n. 2,5 Alpaca-kerästä. Ohjehan on hyvin mukautuva, joten koon voi päättää mallikertojen toistomäärällä itse. Tavoitteena on nyt kaulahuiviksi sopiva kolmio ja uskon tuosta tulevan ihan hyvän.

Mysteerikuvia tulossa, kunhan kuvattava tervehtyy ja kuvaajan kesätyöt päättyvät :) (Luult. ensi vkonloppuna)

Saara kirjoitti...

Oi, ihanaa että sormikasohje on tulossa Ullaan, se parin ensimmäinen näytti tosi kauniilta zeskan blogissa. :)

Flunssa on ankea seuralainen, paranemista sulle! Mäkin oon saanut ärsyttävän syysflunssan. Tänään ois vielä ihanan Maria Gasolinan keikka Vanhalla, oon hankkinut lipunkin, mutta taitaa jäädä väliin. Grrr.