tiistai 28. marraskuuta 2006

ei-enää-niin-salainen neuleystävä

Eilen illalla tosiaankin mut yllätettiin neuletapaamisessa :) Sain vielä viimeisen lahjuksen ja salaisuus paljastui.

Kuorten alta paljastui ihka ensimmäiset ruusupuiset puikkoni, 3½mm suorat puikot, joilla tullee syntymään esimerkiksi joku huivi jo aiemmin saamastani Scarf Style -kirjasta :) Iso kiitos vielä näistäkin, ystäväni!Kokoanpa tähän vielä jonkinlaisen yhteenvedon saamistani paketeista. Heti elokuun alkupuolella sain ensimmäisen paketin, jossa oli herkkuja maisteltavaksi ja haisteltavaksi :)Syötävät herkut ovat kadonneet jo kauan sitten, kynttilääkin poltettu ja saippua vetelee viimeisiään.Toinen paketti sisälti suloisen nallekortin sekä kaksi kerää Regia Silk Coloria just hyvissä väreissä. Näistä en ole vielä raaskinut aloittaa sukkia itselleni :)Kolmas paketti piti sisällään jälleen kerran suloisen kortin sekä pitkään toivomani Scarf Style -kirjan. Yhden huivin, Interlocking Balloons -mallin, jo sieltä ehdin aloittaakin, mutta se jäi toistaiseksi jonotusvuoroon joululahjojen teon ajaksi. Montaa muutakin mallia olen jo katsellut sillä silmällä :)Neljännestä pikku paketista paljastui Addin puikkonalleja, jotka tulivat todelliseen tarpeeseen. Elämä kahden kaupungin välillä vaatii jo puikonhalaajanalleja :) Näistä useampaa paria on jo käytetty montaa kertaa.Viime viikolla sain vielä kiusauspostia ;) Kaunis kuori tuoksui taas hyvältä ja jo samana iltana piti hörppiä teetä ihan vain tuoksun takia :)Kivojen pakettien lisäksi Salainen neuleystäväni lähetti minulle kivan kortinja toisenkin.Useampi sähköposti ja e-korttikin tuli perille tässä syksyn aikana. Kaiken kaikkiaan projekti oli mielestäni hurjan hauska ja hyvää mieltä tuottava :) Niin lahjusten suunnittelu ja lähettäminen kuin niiden saaminenkin tuotti iloa. Itse en ole vielä paljastunut, mutta tässä lähiaikoina sekin tapahtuu..

Iso kiitos vielä Kristelillä järjestelyistä ja vaivannäöstä :)

Niin ja kuka se Salainen neuleystäväni oli? Pitäisikö sekin kertoa? ;) No sehän oli Akka, jonka neuletapaamisissakin olen jo useasti nähnyt ja joka oli järjestämässä syksyistä Vaakan Tilkkujen yö -tapahtumaa, johon itsekin osallistuin! Kiitos Niina kaikesta, olit ihan huippu salainen neuleystävä, vaikket niin huippusalainen *hymy*

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sain juuri viimeisen SNY-lahjasi! Kiitos kovasti, se oli oikein mieluinen ja aivan ihana!

verano kirjoitti...

Blogiisi jo kävinkin kommentoimassa, mutta sanotaan nyt vielä täälläkin: Salaisena neuleystävänäsi oli mukava olla :) Kiva, että pidit paketista.