sunnuntai 4. maaliskuuta 2007

helmikuun viimeiset

Parin päivän lepäilyn jälkeen elämä alkaa taas voittaa. Olen ollut enemmän tai vähemmän flunssainen jo reilun kuukauden, mutta viime viikolla olo taas paheni. Toivottavasti nyt viimeinkin parantuisin kunnolla..

Tässä siis vielä viimeiset hamsterityöt, jotka kaipaavat parrasvaloihin. Ensimmäisenä kahdesta eri langanjämästä tehdyt raitakämmekkäät, joiden päätarkoitus oli tuhota lankaa ja olla aivotonta neulottavaa. Aika hyvin onnistuivat molemmissa tehtävissään :) Cool Flammesta olen aiemmin tehnyt BB-pipon poikakaverille (joo, ilman kukkaa :) ja Rustikasta itselleni palmikkopipon ja perusjoustinhuivin.Malli: 2o2n-joustin
Lanka: Novita Rustika + Cool Flamme, väri pun + vihr, 60g
Puikot: 6mm sukkapuikot
Koko: nainen

Poikakaveri esitti jokin aika sitten toiveen Space Invaders -lapasista ja kun ei raukalla ollut ohuempia lapasia lainkaan, pitihän toive toteuttaa :)Malli: peruslapanen kiilalla
Lanka: Novita 7 Veljestä, väri 099(musta), 70g
Puikot: 3½mm sukkapuikot
Koko: pieni mies

'Ohje' örkkeihin löytyi helposti googlen kuvahaulla, ovathan ne alunperinkin melko kökköä pikseligrafiikkaa :)

Kaiken kaikkiaan lankavarastoni pienenivät Lankahamstereiden myötä 1,809kg. Ylitin itseni aivan täysin, kuvittelin puolen kilon ylityksen olevan työn takana.. :) Sain varastoista paljon ei-niin-kivoja lankoja pois, mikä oli ostamattomuuden lisäksi yksi hamsterikuun päätavoitteistani. Nyt voin jälleen hyvällä omatunnolla ostaa uutta kivaa lankaa :)

Helmikuun aikana tein niin monta pientä/pienehköä neuletyötä (yht. 28kpl), että aion jatkossa panostaa isompiin projekteihin. Toki kummipoika kasvaessaan kaipaa sukkia ja lapasia, mutta yritän ostaa yhtä lankaa kerralla isomman satsin ja saada aikaan enemmän esim neuletakkeja tai -paitoja. Ei yksi ihminen kuitenkaan tarvitse kymmentä pipoa tai lapasia aikuisten oikeasti.

Heti maaliskuun ensimmäisenä aloin toteuttaa tätä uutta ajatusta ja ostin kahdet paitalangat. Niistä tuonnempana ;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse tein samansuuntaist päätöstä, että vain suurempia töitä. Mies kuitenkin heti pudottelemassa maan pinnalle: "Montako erilaista neuletta sinä tarvitset tai mihin sinä ne 20 erilaista ajattelit saada mahtumaan?" Pitää vissiin tyhjentää vaatehuone ensin :-)

verano kirjoitti...

pirren: No mä ajattelin luottaa siihen, että yhteen aikuisen kokoiseen villapaitaan kuluu melko hyvin aikaa :) Eli ettei niitä nyt ihan valtavan montaaa ehdi esim vuodessa tekemään :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitosta vaan! Veikeät on kyllä nuo space invaders - lapaset :)