keskiviikko 21. maaliskuuta 2007

Pinjan pipo.. eikun veranonhan

Ihan alkuun kiitokset kaikille synttärionnitteluista :)

Helmikuun aikana aloitetuista töistä tämä yksi jäi kesken, mutta viime viikolla tikutin senkin valmiiksi. Lämpimämmillä talvikeleillä aloin kaivata Garnstudion Eskimosta tehdylle pipolle ohuempaa vaihtoehtoa. Varastoissa jo vuosia majailleet vaaleansiniset merino-Woolit olivat mitä sopivin materiaali tähän tarkoitukseen.Malli: Pinjan pipo, Ulla
Lanka: Novita Wool, väri 117, 51g (kerä = 50g/135m)
Puikot: 3mm pyörö ja sukkapuikot
Koko: 58 cm

Tein pipon suoraan ohjeen mukaisilla silmukoilla ja hyvinhän tuo näyttää venyvän omaan, verrattain isoon, päähäni. Yllättävää sinänsä, sillä yleisesti ottaenhan 'one size fits all' on vain huono vitsi päähineissä.Mallineule oli minulle uusi tuttavuus. Yritän painaa sen takaraivon muistilokeroihin, sillä tuota voisi käyttää uudestaankin jossain yhteydessä.

Viikonloppuna tuli Akan kanssa puhe Vaakasta ja heidän nettipuodistaan. Puodissa on myynnissä monenlaisia tuotteita, ainakin omaa silmää viehättävät esimerkiksi sydänkorut ja tilkkukortit. Yhden sydänkorun jo päätin ostaa ja kiinnittää olkalaukkuuni mukana kulkemaan. Sydänkoru sopisi myös hyvin lahjaksi ystävälle tai tuttavalle.. Pitää itsekin yrittää muistaa tämä, tuottokin kun menee hyvään tarkoitukseen :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniin värinen pipo, joka liskäski näyttää istuvat hyvin. Hyvä malli.