perjantai 9. maaliskuuta 2007

kalliit puikot ja palkinto

Kävin eilen naistenpäivän kahvitteluilla viiden neuletutun kanssa ja matkalla tapaamiseen poikkesin FiinaNeuleeseen ostamaan pyöröpuikot raglanpaitaa varten. Mallitilkun mukaan kun kolmonen oli hyvä koko, mutta 60 sentin pyöröni eivät yksinään riittäneet hihojen tultua mukaan kuvioihin. Jonkin matkaa värkkäilin neuletta eteenpäin kaksilla (eri kokoisilla) pyöröpuikoilla.

Epäilyksistä huolimatta Fiina oli auki (arkisin -17.45) ja vieläpä vanhassa osoitteessa (Freda 42, tämän kuun loppuun). Tammikuussa alkanut muuttomyynti oli edelleen käynnissä ja noh.. Kai sen nyt arvaa, pystyinkö lähtemään pois pelkkien pyöröjen kanssa..Kuvassa vasemmalla näette kahdet sukat Knitting Vintage Socksista ja oikealla kummipojan uuden pipon. Ihan selkeää, eikö? :) Puolustukseksi sanottakoon, että näistä langoista aleprosentit olivat 20-40 eli säästin selvää rahaa :D

Eiliseen tapaamiseen tuli myös Puputsi, jonka blogissa voitin taannoin laskurinbongauskilpailussa :) Lempiväri oli ihan oikein muistettu ja palkinto siis varsin mieleinen:Kynttilän saa kuulemma heittää takkaan, jos ei miellytä :D Enköhän mä kuitenkin tyydy ihan perinteiseen polttotapaan, kynttilät on kivoja :) Ja just eilen junassa olin miettinyt, että pitäisi tuota Fazerin uutuutta testata joku kerta.

Tapaamisessa oli tosi mukavaa, kiitos vain seuralaisille! :) Naistenpäivän kunniaksi rikoin omia herkkupäiväsääntöjäni ja söin jäätelöannoksen kaakao+leivoksen lisäksi. Aika possua, mutku kaikki muutki otti jätskiä! ;)

Kummipojan paitakin on vähän edennyt, vaikkakin Pirkanmaalla ollessa tein yhden pipon loppuun ja aloittelin salaisia sukkia. Kuten ehkä joku jo arvasikin, teen paitaa tasona, muuten kait suunnittelemani väritys ei onnistuisikaan..? Paitaan jää siis yksi raglansauma pääteltäväksi pienten kainaloaukkojen lisäksi.Tässä vielä zoomailua kavennuksiin. Teen keskisilmukan vihreällä ja värien rajalla kierrän aina lankoja. Kyllä nuo ainakin toistaiseksi tuntuvat kiinni toisissaan pysyvän ;)Niin ja, ostin mä ne pyörötkin Fiinasta, paitakuvassa jo pääsivät esiintymään. Merkki on Gjestal, uusi tuttavuus puikoissa. Vaikuttavat ihan toimivilta.

Ei kommentteja: