maanantai 5. maaliskuuta 2007

raglanpaidan alku

Päätettyäni keskittyä isompiin neuleisiin ajattelin sopivaksi pehmeäksi laskuksi aloittaa ensin villapaidan kummipojalle. Poika on ensi talvena noin 4½-vuotias. Torstaina bussissa sain idean raglanpaidasta, jossa hihat ja olkapäät olisivat Novitan uutta raitaväriä ja vartalo-osa yksivärinen. Keskustaan päästyäni suuntasin Koskikeskuksen Vapaa Valinnan lankahyllylle ja ostin kaksi kerää sekä raitaa että yksiväristä vihreää.

Lauantai-iltana selailin vanhoja Moda-lehtiä etsien lasten neuleita ja erityisesti raglan-mallisia villapaitoja. Suoraan en ohjetta saanut mistään, mutta eri malleista yhdistelemällä ja laskinta käyttäen sain koottua noin 116-senttisen raglanpaitaohjeen Novitan 7 Veljekselle.Kuva on otettu eilen iltapäivällä. Tällä hetkellä paita on jo hiukan pidemmällä, ehdin eilen illalla aloittaa jo raglankavennukset. Yksivärinen sileä oikea on kyllä äärimmäisen tylsää neulottavaa.. ;)

Ja no, tuli sieltä vapsu valinnasta ostettua 300g Novitan Bambuakin vaaleanvihreänä.. Siitä myöhemmin keväällä jotain kevyehköä ja kesäistä :)

Tähän ajattelin osallistua:Lisätietoa apupuputalkoot-blogista. Kaikki kynnelle kykenevät mukaan hyvän asian puolesta!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivan näköiset värit puserossa:)!
Mä oon kans katsellut sitä vihreää bambulankaa..Keväthuivin vois tehdä,mutta en ole ihan varma sopiiko se värisävy mulle...

Anonyymi kirjoitti...

Oletpa valinnut kivat keväiset värit puseroon. Hyvältä näyttää!

Ziina kirjoitti...

hei. fitted knits kirjan koot alkavat useimmiten 34 tuuman (n. 83 cm?) rinnanympäryksestä, pari pienempää malliakin oli.

Anonyymi kirjoitti...

Tuleepa pirteän kiva pusero! Edellisen postauksen kämmekkäät ovat myös ihanan väriset!