keskiviikko 20. kesäkuuta 2007

epäonnen Fifi



Malli: Fifi, Ulla
Lanka: Novita Florica, väri 080, 119g (kerä = 50g/157m)
Puikot: 3,5mm pyöröt
Koko: 75 cm * 160 cm



Jo eräänlaiseksi klassikoksi muodostunut ihka ensimmäisen Ullan Fifi-huivi on ensimmäinen aloittamani pitsineuleeksi laskettava neule. Samaten huivi taisi olla neulojaurani ensimmäinen aloitettu kolmiohuivi ja aloituskohtakin oli sitä kautta ensimmäistä kertaa käytössä. Näissä kaikissa kohdissa erittäin suuri paino sanalla aloittamani..



Fifi on toistaiseksi valmiiksi saamistani neuleista myös ehdottomasti pisimpään keskeneräisenä ollut. Aloitin sen muistaakseni toissa kevättalvella, saattoi olla syksyäkin. Totesin kahden kerän loppuvan kesken ja kolmattahan ei toki voinut Anttilan kalliilla hinnalla ostaa. Siispä jäin odottamaan alennusaikaa tai käyntiä esimerkiksi Lauttasaaren tehtaanmyymälässä. No, huivi hautautui johonkin varastoihin ja välillä unohtuikin kokonaan.



Kunnes tänä keväänä Lauttasaaren tehtaanmyymälässä Florica-hyllyllä lamppu syttyi ja muistin Fifin olevan edelleen kesken. Olin oikein kirjoittanut reissulle ostoslistankin, mutta siinä vaiheessakaan en ollut tätä huivipoloa muistanut.



Kun nyt alkuun päästiin, niin tottahan pingotuskin antoi odottaa itseään. Ja langanpäiden päättely. Mutta tässä se nyt on, elämäni ensimmäinen pitsineule. Aloittamisen mukaan järjestettynä :)

3 kommenttia:

Villilanka kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Villilanka kirjoitti...

Hyvän värinen huivi!

Maartsi kirjoitti...

Mutta valmista tuli kuitenkin, onnittelut! :)