maanantai 26. maaliskuuta 2007

Risto Rusakko ja uudet villat

Osallistuin lauantaina Akan järjestämiin Apupuputalkoisiin ja mukavaa oli. Muiden kiireiden takia jouduin kuitenkin lähtemään aikaisin, joten pupu jäi kesken. Eilen illalla sitten tein Ristolle vielä kädet, kaulahuivin, silmät ja suun. Saanko esitellä, Risto Rusakko:Tänään käydessäni Lauttasaaressa Novitan tehtaanmyymälässä ostin myös vaalean ruskeaa 7 Veljestä, joten Risto saanee jossain vaiheessa serkun.

Lauttasaaresta tuli ostettua toki muutakin kuin pupulankaa. Pino Floricaa ja muutama kerä Tennesseetä tarttuivat mukaan. Nyt keskisinistä ja vaaleaa sinistä olisi neuletakin verran, tasapaksut vaakaraidat olisi mielessä Knittyn Carolyn-neuletakin tapaan. Tosin ehkä paksummilla raidoilla..Tummansiniset ostin Ullan Hönkä-huivia varten kun mustaa ei putiikista löytynyt. Täytyy nyt pohtia, oliko tuo hyvä päätös.. Ei kenelläkään sattuisi olemaan 100g mustaa Floricaa? Voisin mahdollisesti vaihtaa tummansiniseen ;)

Perjantaina ollessani vielä Tampereella, piti poiketa junaa odotellessa (ilman näitä olisin kyllä ehtinyt edelliseenkin ;) Tullintorin Pellavasopissasekä Taito Shopissa Hatanpään valtatiellä.Pellavasoppi myi jäljellä olevia hahtuvia 50 prosentin alennuksella, sillä koko Tullintori menee lähiaikoina remonttiin. Myös kaikki pellavat olivat käsittääkseni jonkinlaisessa alennuksessa.

Taito Shopissa taasen oli sekalaisia värikartan ulkopuoleisia kevätvärejä 6e/100g sekä paksuna että ohuena Pirkkana. Nyt olis sitten 800 metriä ihanan violettia villaa jotakin pitsihuivia varten :)

1 kommentti:

Maartsi kirjoitti...

Olipas hyvä, kun mainitsit tuon Pellavasopen alennuksen. Täytyypä suunnata sinne piakkoin.